[silindi] Kızlar özellikle kayınpeder mağdurlarına çok güldüm😂 ama siz yine iyisiniz benim kayınpederimin adı Muhittin😅😅
[silindi] mlsmrtgl eşim sorcak koyalım mı diye inşallah hayır der😂 eşimde ağır bir isim olduğunun farkında koymak istemiyo o da
mlsmrtgl [silindi] o zaman hiç sormasın bile . Bi bakmışsın evet diyor . Eskilerin hoşuna gidiyor böyle şeyler
[silindi] mlsmrtgl eltimin de oğlu var 11 yaşında onlar sormuş koyalım mı diye istememiş. Sormak adettenmiş🤷🏼♀️
Zehrakif17 mlsmrtgl Daha çok minik olduğu için cinsiyeti bilmiyoruz Kız olursa Ayşe Leyla Erkek olursa Ahmet Musab 🤰🏻👶🏻
icegul Haticeeefe muhammed isminin çocuğa ağır geldiğini, ve seslenme açısından da sakıncalı olduğunu duymuştum. Yani bir arkadaşı ileride kötğ bir söz söyleyecek olsa, peygamber efendimize söylemiş gibi olacağı için tavsiye edilmiyor. Onu yerine aynı harflerden oluşan Mehmet ismi tavsiye ediliyor. Zaten Osmanlı padişahlarının isimleride bu yüzden mehmet, Ahmet ya da Mahmud 😊
Hulyaawc mlsmrtgl Oğlum olucak inşallah 🙏🏻 Ege ismi çok hoşuma gidiyor büyük ulu demek Eşimde Miraç ismini çok beğeniyor Miraç Ege olsun diyorum ❤️
rizelipek HilalG inşallah inşallah 🙏🏻🙏🏻 benim kız ismi listem şöyle eğer kız olursa ; Arya - Alya Asel Derin Nida Sara- Sare Liya Buğlem Esila Umay Birce Mira İkra erkek olursa da ; yiğit uraz aras isimleri var şimdilik bakalım ☺️☺️
Zatisahane4291 Cicilibicili evet hem rahmetli annemin adi hemde ona uyumlu olsun diye alya ismini buldum 30 haftaligiz insallah hayirlarla gelir
Habibe02 mlsmrtgl bizimde cinsiyet belli degil ama erkek olursa mehmet aras kız olursa melisa düşünüyorum ama her an değişebilir tabi🙃