ygyldrm Meryem1316 ama şimdi söylersem beğenicekmkişiler kesin koymak ister o zaman anlamı kalmaz ama kesin doğum yapıym söylğcem söz
Duygu_pb mlsmrtgl Furkan doğruyu yanlıştan ayıran demek ismi gibi Yaşar inşallah sağlıkla huzurla başarıyla. Kız olsaydı da Bilge olacaktı
HilalG rizelipek kardeşine nasipmiş🙈 😍benim de hep hayalimdi nasip olur inşallah sağ salim gelsinler de aklında başka bir isim var mı🤗
rizelipek HilalG inşallah inşallah 🙏🏻🙏🏻 benim kız ismi listem şöyle eğer kız olursa ; Arya - Alya Asel Derin Nida Sara- Sare Liya Buğlem Esila Umay Birce Mira İkra erkek olursa da ; yiğit uraz aras isimleri var şimdilik bakalım ☺️☺️
Arslanmomy askdunyam benim ilk çocuğum her ikisini de istiyorum fark etmiyor ama isim konusu zor iş 😅
aysgl-42 mlsmrtgl Bizim De Eşim Erkek Olursa babasının Ertan Koz olursa Anasının Gülsüm İstiyorlar ama Ben istemiyorummmmmm Erkek olursa Ömür Olsun istiyorum ama Tabi kaynana kayınbaba ismi olacakmış 😞
Oznrasl mlsmrtgl kızım olacağı için ismi Asel Rabbimin izni ile az kaldı zaten doğuma 39+2 günlüğüz 😊😊
askdunyam Arslanmomy evet hayırlısı olsun benim de ilk fark etmiyor tabi rabbim sağlıkla nasip etsin. İsim işi çok zor gerçekten