mlsmrtgl Merhaba canım annelerimiz 🐣 9 aylık bu serüvende bizi kararsız bırakan isimler konusunda sizinde fikirlerinize ihtiyacımız var 🐣 Bebeğinize hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ? Anlamını bizimlede paylaşır mısınız ? 🌸
mlsmrtgl mlsmrtgl ilk yorum benden 🌸 Henüz bizim cinsiyetimiz belli değil Kız olursa Asmin 🔜 gökyüzü Erkek olursa Arjin🔜 yaşam ateşi
Tugce1803 mlsmrtgl Bizimki erkek ama bir sürü seçenek var🙈Aybars, Ege, Enes, Çağan, Uraz, Göktuğ, Atahan🤭Seç seçebilirsen🙈
Tugce1803 mlsmrtgl Ahh eşime en başından beri Aybars olsun diyorum da nedense kabul etmiyo🤷🏻♀️İnşallah kabul eder🤭
Merveilkcan mlsmrtgl şık olmasından ziyade öldüğümüz zaman anlam ve isimleri ile çağrılacak daha çok anlamı olması önemli değil mi sizce de
Tugce1803 mlsmrtgl Kendisi dedesinin ismini taşıyor memnun değil ama çocuğa babasının ismini koymak istiyor😂Onu da ben istemiyorum😏
Srhtzlyh mlsmrtgl her bulduğum isimle ucundan kıyısından bir şekilde dalga geçiyor bizimkide bu gidişle isimsiz bir bebeğim olucak🤦♀️😂😂
AysuArzu Tugce1803Merhaba can benimkide 😊😊12-13 haftasında gitmişdim erkeye benziyor sòylediler inşaAllah ben Umid yada Uĝur ismini dúşúnúyorum
Ozgebuglem Kızımın ismi Buğlem; Cenneti müjdeleyen meleke Şimdi hamileyim oğluma Poyraz ; kuzeydogudan esen soguk ruzgar anlamlari doğrumu bilemiyorum tabiki 🙈😍
Ceydaaaaa Ozgebuglem Kız sen acaba benim tanıdım özge misin 😂 Ben Cansel aynı sınıftaydık eğer tanıdıgım özgeysen hatırlarsın 😂
Suzi-1992 Ozgebuglem buğlem isminin söylediğiniz anlamı gerçek olmayabilir . İnternette verilen anlamı doğrulanmamış .
Cananoguz Ozgebuglem isimler söylerken kulağa hoş geliyor fakat böyle anlamları sert esen rüzgar vs olunca çocuğun karekterine de çok yansıyor. Sadece bu isim için söylemiyorum tüm isimlerin anlamları karakterlerine yansıyor. Çok sinirli olabilir anlamını düşünürsek