Alyna06 Kızlaaarrr 39 haftaya girdim bugün çok korkuyorum bu kadar insan nasıl doğurmuş diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyor böyle korkan var mı aşırı hassasım herşeye ağlıyorum çünkü korku var içimde 😭
deniztekin Alyna06 inan bana korkma çok rahat ol o konuda 3 aylığm keşke ben hemen d oğursam hiç korkmuyorum korkma lütfen
Kuzeymiraa Alyna06 benimde ilk başlarda hiç korkum yoktu son haftalara girdikçe rüyalarım bile kötü etkilenmeye başladı bilinç altım iyi durumda değil 🙄 o yüzden sezeryan istiyorum 🙏 normal doğum daha bi korkutuyor
Zeynep-12 Alyna06 canım korkulacak birşey yok emin ol normal doğum daha iyi sadece bir süre acı çekeceksin ama sezaryen da 15 gün boyunca belki daha fazla acı çekeceksin bebeğinle zor ilgilenirsin benim kendi fikrim bence normal doğum daha rahat doğumdan da korkulacak hiçbir şey yok Allah’ımıza güven bol bol dua et 🙏♥️Allahım seninle olur bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım hayırlı doğumun olsun inşallah
Pregnant81 Bende 35teyim malesef bende normal doğumdan korkuyorum devlet hastanesinde doğum yapacağım refakatçi olmayacak yalnızlık, sancılar, üstüne bide kötü muamele olursa ne yapacağım bilmiyorum :( Bebeği bize veren Allah kolayligini da verir inşallah
Kahve Pregnant81 amin aynı duygulardayim 3. Doğumum olucak ilk ikisi özelde ydi yanımda eşim ve annem vardı insan çok daha iyi hissediyor öyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın duam hep bu
0Cerenk Alyna06 canım ben 13+5 im başından beri doğum kısmı aklımdan çıkmıyor, fobi gibi bişey oldu sürekli rüyalarıma giriyor, daha yolun başında olmamıza rağmen atlatamıyorum asla korkumu…
beriufuk Alyna06 bence düşünmemeye çalışın akışına bırakın ben öyle yapıyorm nasıl ne zaman ne şekilde doğacağı belli diyorm biz blmıyorız. Rabbim kimseyi zorda brakmaz. Dayanamazsanz epidural istersiniz ben öyle yapmayı düşünüyorm bir aksilik olmadkca normal olsun çok istiyorm😊
Mekamu Alyna06 korkunun ecele faydası yok artık mecbur doğuracaksınız 😂😂 böyle düşününce geçiyor, içimde kalmayacak nasıl olsa deyip doğuruluyor 😂
Semam Alyna06 Inaan korkma bende çok korkuyodum mecburi sezeryan oldum 15 gün önce ameliyattan sonra bundanmi korkmuşum dedim düşün ki benim canim cok tatlıdır normalde ama Allah onun acısını unutturuyo sana inanki o minik mucizeni görünce bütün acılar viz geliyor. Normal doğum nasil olur bilmiyorum ama sezeryan abartıldığı kadar kotu bisey değil valla epidural sezeryan oldum ve kesinlikle cok rahattım. Ilk doğumum olduğu halde evde bile kimse kalmadı benimle 2. Gun hastaneden ciktim 3. Gun evimin işini yapabiliyodum düşün bu tamamen bünyeyle alakalı diye düşünüyorum. Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah 🙏🙏🤗🤗
Hta Alyna06 ben once korkuyodum ama artik tek dusundugum bir an once dogurmak sag saglim baska bise istemiyorum
Nefes27 Alyna06 cnm hiç korkma kendi kendini şimdiden strese sokma ben 20 gün önce normal doğum ettim ama İnan ki yavrunu gördükten sonra çektiğin hepsi o kadar hafif geliyor ki hepsini o an unutuyorsun bile ben ayni gün 6 saat sonra hastaneden çıktım anneme geçtim 4 gün annem gilde kaldık ordan eve geçtik ama ilk günden itibaren herseyi tek başıma yaptım hatta hastenede bile hemşireler şaşırdı doğumdan bir saat Geçmeden ayağa kalkıp bebeğimle ilgilendim ayakta dolaştım diye
_2017 Alyna06 benim kadar korkan yoktur inan bana 😔 bende birde plasenta kireçlenmesi var 3. Derece olmuş bile , normalde doğuma daha bir ay var ama heralde suni sancıyla erken başlatacaklar doğumu … hele sezaryenden ödüm kopuyor
Selcann94 Alyna06 Korkma canım bebeğine kavuşacaksın Belki korktuğun gibi olmıcak kolay geçicek Rabbim kolaylık veriyo dua et sadece her zorlukla beraber bir kolaylık vardır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌺