Bktbll Hamileanne hayır kusay isminin Peygamberimizin.5. dereceden atası olup İslamiyetten önce Mekke’de Kabe’yi tamir ettirmiş ve yeniden düzenlemiştir
Elisah okroya Ben kız olursa peygamber efendimizin annesinin adı Amine, erkek olursa yine peygamber efendimizin babasının adı Abdullah düşünüyorum ama eşim erkek olursa babasının (Ahmet) adını koymak istiyor:)
okroya Elisah eşlerde ki baba ismi veya kendi ismini koyma sevdasını anlamıyorum 😂 zaten aynı isimden 1 tane var bidaha koymaya ne gerek var 😂😂
Homeless20 okroya kayınpederim vefat ettiği için bende koymak istiyorum yaşasaydı belki başka isim düşünebilirdim de eşimde istiyor hevesi kalmasın :)
Elisah okroya valla ben kendi esimin ismi koymayı cok istedim ama kayinvalidem kıyameti kopardı oğlumun adını koyamazsın diye. pes ettim artık
okroya Homeless20 orası ayrı vefat konusu başka ona saygım sonsuz 🙏 ama sağ olupta koyanlar ne biliyim bana tuhaf geliyor tabi sonuçta herkesin kendi kararı ne kadr yorum yapsakta saygı duymak gerek 🤷♀️
Bahriye06 Homeless20 bende eşimin babasının ismini koyucam yıllar önce vefaat etmiş babası eşim çok istiyor Nihat olacak nasipse 🤲