_edaa MutluAnnnecik burcu hanımı da çoook iyi tanırım ve bayılıyorum asla doktor gibi değil anne gibi abla gibi ama randevu almak çok zor 😔
_edaa Seval22 almıyolar maalesef benim de tek problemim bu ama eşinin çok görmesini istiyosan 1 kereliğine farklı bi doktora gidip gösterirsin eşini de alırlar içeri başka yerlerde alıyolar cünkü
Seval22 _edaa istanbulda hiç bir hastane bilmiyorumki yabancıyım burda hangi hastane alır acaba 1 ay sonra yıllık iznimiz var kendi memleketime gicez orda tanıdık hastane doktor var olmadı orda gicez çok istiyor görmek hakkıda
_edaa Seval22 valla inan ben de doktorumdan cook memnunum ama bu konu yüzünden arada bir gidip geliyorum🥺 bayrampasa kolan hastanesi, istanbul eğitim araştırma hastanesi bi de yeni yüzyıl hastanesi alıyor tanıdıklarım var giden
Arapgelin Seval22 Güngören ilgi hastanesine gidebilirsin orda alıyorlar doç.dr Emel kıyak Çağlayan’ı öneririm ☺️
Ruveydaasker Sumeyye17 medıpol demı gulsum hanım vardı Bayrampaşa devlete gttı valla gıdebılıyosanz ona gıdın guzel doktor medıpol kadar soyan hastane gormdm
Sumeyye17 Ruveydaasker gülsüm hanıma gittim zaten bayrampasa devlet çok yakın bana yürüyerek gittim takibini o yaptı iyi biri sica k kanli
Ruveydaasker Ayisigi bende ılk ogrendgımde gttm guleryuzluydu bı ton tahlıl ıstedı dahada gıtmedım huzur polıklınık var muzeyyen hanım kac yıllık doktor surıyelılerede bakyo sıra cok olyo ama en uygum o bende gidiyorum
Ruveydaasker Sumeyye17 aynen banda çok duskundu sımdı gidemiyorum uzak oldgu ıcın arkadasım gdyo medıpol de cok para mı yedı cocgn rahatsz dedı benı en buyuk hastanelere yolldı okdr pahalıydıkı gıtmıstım sırf renklı ultrasyna gırmdm dye ımkan yoktu gırmedım
_edaa Bulut18 evet sezeryanı siz tercih ettiğinizde hemen hemen 2 katı gibi bi fiyat çıkarıyolar🤷🏻♀️
Heyecanlianne- Serseriserbeststilim bende ilk doğumu mu yaptım onda ikinci doğuma da 30 haftaya kadar gittim ama değişecek ya gerçekten ilgisiz sırf ilki o da diye oma gidiyorum
Reyyan34 Ilke1 merhaba doğum yaptınz mı hala aynı doktora mı gidiyosunz? Bende ona randevu aldım ilk kez gidicem de
Reyyan34 Seval22 merhaba royale hanıma gittinxz mi memnun kaldınız mı? Bende ona randevu aldım illkez gidicem doğumum yakın bilgi verirseniz çok sevinirim
Reyyan34 leylavci_ merhaba doğumu nerde yaptınız yada doğum yaptınız mı royale hanıma gitriniz mi tavsiye ediyor msnz