Haree Alv çok silikte olsa çizgi belli oluyor tebrikler 😊ovulasyon testide gebelik varsa bu şekilde çıkıyor
Susaminannesiii Alv merhabalar r ovulasyon testinizin markası nedir arkadasım alacak.birde kaç adet aldınız?
Alv Susaminannesiii minnak kurabiyelerrr sayfasından aldım. İnnovita markası paket şeklinde satılıyor ben 60li olan paketi aldım 60 ovulasyon testi +4 gebelik testi var içinde kargoyla birlikte 100 tl
Anneolmayahasret Alv kan testini adetin gecince ver canim suan cok yeni bi gebelik gorunuyo. Deger az cikar simdi versen oyuzden adetin gecince ver💜
Alv Anneolmayahasret aslında yarın doktor kontrolüm var bu ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ilaç verdi bitince kontrole gel dedi. Ilacim yarın sabah bitiyor kan versem azda olsa belli olur sanırım bide yurtdisindayim burda istediğim zaman tek başıma çıkamıyorum
Alv Bus_ak18 instagramdada sordum bi kaç kişi tekrar yumurtlama diyor öyle olsaydı gebelik testinde silik çizgi çıkmazdı dimi
Anneolmayahasret Alv tekrar yumurtlama olmaz olsaydi gebelikte cikmazdi bence herkese sorupta kafanizi karistirmayin yarin kan vereceksiniz zaten kafa karisikligi iyi degil bence💜