Aysun0101 SedaManavolu bende aynı durumdayım mallesef, haftalarimizda aynı ,benim doktor düzenli beslen ve bol bol su iç dedi
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman valla ben çok memnunum belden uyuşturmalı olmuştum çok rahattı hiç ağrı acı bilmiyorum tavsiye ederim cnm ,senin ne zmn Doğum ,aklımdasınız doğumdan sonra yazacağım olan biteni bebeğin durumunu ☺️
NeslihanKorkmazKahraman Tosbikli 39 haftaya girdik ama sancım yok açılmam da bebek kilosu iyi ama Doğum şekli belirsiz :/ yazarsan çok sevinirim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman Evet canım yaptım ve çok şükür sağlıklı bir bebiş olarak dünyaya geldi kendimi boşuna ziyan etmişim şuan hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı çok şükür sarılık dışında oda geçecektir yakın zamanda 😊İçini ferah tut canım seninkide sağlıklı bir şekilde doğacak inşallah 🤲
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman Canım hastanede genel kontroller oldu ve gayet sağlıklı olduğunu söylediler görünüştede bişey yok Allah’ın izniyle olmaz bundan sonrada inşallah 😊🤲Siz n’aptınız ne durumdasınız
NeslihanKorkmazKahraman Tosbikli hastaneden çıktık canım eve geldim işte meme almıyo biberona alıştı sen naptın böbreklerinden ultrason çekildi temiz çıktı sadece biraz susuz kalmış çocuk doktoruna söyledim tek arter tek ven olduğunu ama başka test yapılmadı
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman ayy iyi hadi çok şükür olsun iyi olsunda mama meme çok da önemli değil iyiyiz bizde çok şükür toparlandık baya ,Zamanla yapılıyormuş cnm testler genel kontrollere gidince söyleyeceğim bende doktora gereken testleri yapın diye iyi olsunlarda gerisi önemli değil 🙏
NeslihanKorkmazKahraman Tosbikli anladım canım her şeyin hayırlısı o halde ne diyelim takdir Allah’ın 🤷♀️😔