Bernakrn Merhaba benim 15 inde randevum var ve 12+5 oluyoruz sizce öğrenebilir miyim yada tahmin alabilir miyim bu haftalarda öğrenen var mı ?
MiniKaya Bernakrn % delik bir oranda tahmin alabilirsin canım ama net birşey söyleneceğini sanmıyorum
Berra20 Bernakrn pozisyon uygunsa ogrenebilirsin ama . 15 16. Haftalarda daha net oluyo acele etme sagligi iyi olsunda. Bana da 12. Hafta da tahminm var demisti ama. 15 de net ogrendm
Mehtee Bernakrn canim acele etme zatenno donemlerde öğrenilen cinsiyette yanilma payı oluyor benim kine doktor %90 kız dedi herkes hazirlik yapacaktı pempis elbisler ben icim rahat degil %10 luk drger kafami kurcaliyor diyip kimseye bisi aldirtmadim sonuc %100 oglan 😂 hala kafamida kurcalior dogar dogmaz ilk bakacagim sey oglan mi degilmi😂
gamzelim2234 @Bernakrn bende bir hafta sonra 12 oluyorum ikili testte sadece ultrasona giricem acaba öğrenebilir miyim merak ediyorum 14. Haftada kendi doktorum aşağı yukarı bir tahminde bulunurum dedi ama merak iştee çatlıyorum 😄
Merve-97 Oglumda 11 haftalıkken erkek dedi doktorum ve degısmedı erkek bebekler daha cabuk olusurmus oyuzden net belli olurmuş 12+4 de bu gebelıgımde yüzde 70 dedı haftaya 16 olcaz ınsalah kesinleşir
egeanul Bende 12. Haftamda ikili yaptırırken öğremdim eekekti ve hala değişmedi canım bizimkide sağolsun baz yapmadı hemen gösterdi 😊😊
0Cerenk 12+2 te %70 kız dedi 13+1 de yine gittik ve gösterdi kız görünüyor yine dedi, çok hareketli bizimki ilkinde de ikinci de de baya gösterdi bakabildi🙏🏻
ilknur94acr Bernakrn canım bu hafta daha çok küçük. Doktorum 13. Haftada sasece tahminde bulunmuştu. 16. Haftada net söylemişti.
Duru999 Bernakrn Salam. 11 haftalikken gitmisdim. Bebek 4 gun onden gidiyormus ve net demedi ama tahmin etdi. Erkek dedi. Suan 14+6 Allahin iznihle 16 haftamda gidicem. Belli olur belki.