Bktbll Homeless20 bende canım istanbuldan gelin geldim bende yeni yeni öğreniyorum tam bilmediğim yerleri bile var ☺️
Bktbll Smyra-06 o zaman artık kime denk gelirsem inşallah güzel doktorlara denk geliriz olmasasa haftaya gittiğimde bir sorucam randevuluyum ama necati bey veya ulaş beye randevu alabilirmiyim diye
AATozarr Bktbll Seni çok iyi anlıyorum o yüzden Necati hoca pimpirikli bir doktor sağolsun sabah sıra alabiliyordum ama şimdi pandemide nasıl onu bilmiyorum , ben tam 38 de doğum yaptım memnun kaldım ben personel doğumhane çok titiz çalışıyor ekipler ben memnun ayrıldım açıkçası
Bktbll AATozarr evet canım öyle bir doktor ama artık sabah sıra vermiyorlarmiş bilmiyorum bende nasıl yapıcam haftaya cuma elçin diye birinden aldım gittiğimde eger varsa değiştirebilirlerse bi sorucam gişedeki kızlara allah bağışlasın canım yavrunu saglıklı sıhatlıce darısı bana inşallah bende ilk doğumumu ölü doğum yapmıstım
AATozarr Bktbll Amin canım RABBİM cümlemizin evladını esirgesin ben meleğimi kucağıma alana kadar toparlayamamıştım kendimi ,İNŞALLAH sende sağ salim alırsın annesi dua et bol , RABBİM bir avazda kurtarsın İNŞALLAH🥰
Bktbll Smyra-06 evet canım var ama bana uymuyor 2 hafta oluyor benim her hafta kontrole gitmem lazımmış bebek önden gittiği için yoksa o tarihlere alıcaktım