Yavrusununannesi___ nil_sugra herhangi bi tadı varmı keçiboynuzunun hamilelikte bi olumsuz etkisi olur mu . Hazır içeceklere de gelince gerekmedikçe almıyorum bizde eşim kullanıyor kola almak istiyor bende onu içene kadar meyve suyu bari al diyorum
nil_sugra Yavrusununannesi___ dışarıdan aldığın meyve suyundan daha fazla zarara uğradığını unutma canım. Keçiboynuzunu kaynatıp tencereyi öylece dolaba koyuyorum. 3 gün sonra tatlanmış oluyor ve günde 1-2 bardak içiyorum. Doğal olandan değil yapay olandan korkmalısın. Marketlerde satılan meyve sularında aroma var.
Yavrusununannesi___ bebeklerim__ blendrı kayısı da hiç denememiştim eşim de bugün almış yarın yaparım tavsiyene göre 🥰
Yavrusununannesi___ nil_sugra hiç denemedim denemekte yarar var en yakın zamanda denicem alışabilirsem ondan devam ederim sağol canım 😊
nil_sugra Yavrusununannesi___ canım benim vişne zamanı geldi yarım kilo vişne alıp onunda suyunu yapabilirsin. Alternatif çok önemli olan sen hangi meyveyi seviyorsun ❤️
Yavrusununannesi___ BusraGS denicem canım bazen ılık suda 1 tatlı kaşığı şeker koyup o bile rahatlatıyor
Pelin55 Yavrusununannesi___ oo senin cok yeni ozmn hamileliğin ben 34 haftaligim hu zamana kadar tahlillerim yapildi 😅 hamileliği ilk ogrendigimiz zamamlarda da dokyor yada saglik ocagi kan alip tahlil yapar yapmadimi toxzoplazma yada kan vitamin değerlerine bakilir genelde
Mekamu Yavrusununannesi___ kilo alımını zaten 25.haftalarda falan başlıyorlar takip etmeye seninki daha çok erken 😊
Yavrusununannesi___ Mekamu çok heyecanlıyım ilk gidişimdi doktoruma şuan bebeğimin kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum dediyse de unuttum heyecandan eşimi de almadı içeri korona dolayısıyla . İnşallah bir sonraki gidişimde liste yapıcam aklıma takılanları soracam
Uysal_ Yavrusununannesi___ Ben vişne suyu şeftali suyu üzüm suyu hepsini kendim yapıp içiyorum aslında kendim için uğraşmam ama eşim çok seviyor yardım da ediyor yapıp yapıp içiyoruz hazır hiç almayız.
sevilay_isikacar Yavrusununannesi___ canım hava çok sıcak ve sonuçta hamileyiz ben saat 6 olmadan 3 litre suyu içmiş oluyorum sürekli tuvalete gitsem de su bebeğe en iyi gelen şey artık çay hiç içmiyorum şekersiz içemem diye ama.1 bardak su çok az
yba Kızılcık suyu çok faydalı kahvaltıda da iyi gidiyor. Gün içinde maden suyu içiyorum mutlaka. Ara ara üşenmezsem limonata yapıyorum bide.