annee27 Betul-79 doktorun uzmanlik alanina gore degisiyor galiba sizin doktorunuz docent flndir belki 😊
VMG Betul-79 telefonda verdikleri fiyat sadece hastanenin aldığımı acaba doktorun ebenin alacağı ayrı bi fiyat da var mı diye düşündüm şimdi 🤔
Betul-79 VMG yani bilemiyorum bu kadar fark olmasının başka açıklaması da olamaz sanki . Ben özel kliniğe gidiyorum Doktorum hastanede değil yani. acaba onunda farkı var mı bilmiyorum. Doktorum 3-4 hastaneyle anlaşmalı biz Sankoyu seçtik.
Glytrkmn VMG devada da normal doğum 1600 sezeryan da 1500 dedi tabi yatak içine geçerse de tek kişilik yatak 400 çift kişilik 225 dediler bana onunla birlikte hemen hemen 2.000e geliyor
Rabiaa2 Betul-79 bilmiyroum canım hastaneden aldığım bilgi bu daha doktora gitmedim il dışından gidicem
Birminiginannesi Betul-79 doktor dan doktora fark degil canım hastane ne kdr koparırsa o kadar kaar devlette en iyi doktorda var özelde kotu olup bu fiyatı alanda var sankoyu oneririm boşa o kadar para verme bence kolay kazanılmıyor onun yerine cocugunun eksiklerini tamamlarsın
Birminiginannesi VMG ilk başından beridir gidersen baya indirim yapıyolar ama son haftalarda gidersen nişey yapmıyorlar ben 7 haftalıkken gittim doguma kadar inşallah rabbim kısmet ederse gitmeyi duşunuyorum aynı yere