Angell9453 askdoguyor bende 36 haftalıgım canım doktora sordum suyun temiz olması lazm dedi saat 3 ten sonra gir dedi o sıcagın altında durma dedi ve hamileler için yüzmek cok sağlıklıymıs bende haftaya gidicem
bebegim_28 askdoguyor deniz çok sağlıklı diye biliyorum yengem(abimin eşi) son 3 ay her gün yüzdü nerdeyse çok sağlıklıymış
Happydef askdoguyor 27 de doktoruma sordum canım tempolu saatlerce yüzmeyeceksen sıkıntı olmaz hatta iyi gelir demişti
Bsrlmnemr askdoguyor yüzmek çok sağlıklı ama benim ablam hamikeyken denize girdi enfeksiyon kaptı ve baya sıkıntı çekti ben bu sebeple girmeyeceğim
askdoguyor Angell9453 aynen suyun temiz olması çok önemli ben dayanamıyorum çok istiyorum denize girmeyi 😂 bende okumuştum bir yerde denize girmek çok faydalı diye
tany15 askdoguyor ben rizede oturuyorum evimin karşısı plaj hemen sabah gidiyorum öğlene kadar yüzüyorum hergün bel ağrılarım bitti artık :) enfeksiyon falanda kapmadım henüz kalabalık olmuyo erken saatlerde gitmeni tavsiye ederim
MerveAkty askdoguyor sabah saatlerinde su tertemizken gidip yüzebilirsin bence ben geçen gittim akşam üstü cok kirliydi girmedim mikrop kaparim diye