Merve97 Doktorum önden gidiyor doğumun zor olur dedi :( şimdi tekrar başka doktora geldik inşaallah birşey çıkmaz
Merdgn Merve97 Çok da değil bence biz 35de 3000i gördük korkuyorum normal doğuramıycam diye diyet yapıyorum 😔 Bence çok çok da fazla değil gibi.
Ruki Merveninmiskokulusu hemen hemen buna yakın ortalamalarda olması bekleniyor canım. Tabi anne babadan aldığı genetik de önemli
Simba Merve97 37 de 3400 kızımın kilosu 10 gün önden gidiyor ama sıkıntı değil gayet iyi dedi dr .Fazla değil sizinde
Bsraf Merve97 34+3 de 3300 Dü gayet iyi sizin bebiş ben şimdi diyet yapıyorum mecburen şuanda 36+0 daha gitmedim doktora
Merveninmiskokulusu Bsraf Benim minikte 32+2 de 2090 gramdı bu tabloya göre baya önde gidiyor bende ondan şaşırdım 🤭🥰
Bsraf Merve97 şeker testi yaptırmadım ben evde kendi kontrolümü yaptım ben kilo almadım cok fazla zaten 7-8 kilo anca aldım 2 haftadır da diyetteyim verdim kilo hatta
Merveninmiskokulusu Ruki evet genetik faktörler önemli canım birde ultrason ölçümünden cihaz değişikliğinden de değişebiliyor bu ölçümler