YaseminErol meryemsahin4646 o zaman sabredeceğiz ne yapalım. Ben anormal bir durum mu var diye korkmuştum
YaseminErol Dugupa ilaç vermedi değil mi? Gün içinde çok rahatsız etmiyor da geceler ve sabahları kötü oluyor:/
Dugupa YaseminErol yok kesinlikle ilaç vermiyorlar ellerine takmam için bileklik veriyor tam olarak yok etmiyor ama hafifletiyor
DuruSuedaAca YaseminErol bendede var ellerim ayaklarım hep şiş ve uyuşuk gece uyuşukluğuna uyanıyorum hatta hissetmiyorum ellerimi 37 +5 teyim
YaseminErol DuruSuedaAca aynen ben de gece uyusukluğa uyanıyorum:/ 25 26 haftalarda başlamıştı sanırım şimdi 31+4teyiz daha. Nasıl geçecek bu günler oyyy
rabiamuhammet YaseminErol Bendede var canım 33 haftalık olduk sabahları ağlayarak uyanicak duruma geliyorum 😢 benim özellikle kalcalarimdan dizlerime kadar uyuşuyor ama ödem yok bende uyuşukluk hissiyle uyanıyorum dahada uyuyamiyorum 😔
YaseminErol rabiamuhammet demek ki ödemle bir alakası yok🙁 az kalmış senin dişimizi sıkalım inşallah doğumdan sonra hemen geçer