tgb_mtl Üniversitede hastanesini tavsiye edermisiniz veya çevrenizde doğumunu orda yapan varmı çok fazla ikilemdeyim devlet hastanesi aşırı kötü randevu sistemi bile şuan yok hangi doktor denk gelirse şeklinde ilerliyo tecrübesi olan arkadaşlara ihtiyacım var 🙃
Prnssannsi tgb_mtl ben Rize pazardayım şuanlık özele gidip geliyorum ama devlette Doğum yapmayı düşünüyorum orada Hanife hanımı çok övüyorlar, özelden de memnun değilim , siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
tgb_mtl Banada özel şar hastanesini hiç tavsiye etmediler devlet iyidir yine dediler ama randevu yok yani sürekli degişiyo muayene gittiğin doktor o yüzden bu sefer üniversiteye gitcem beril hanıma bakalım memnun kalırsam dogumuda orda yaparım inşallah
Gulay_58 tgb_mtl Beril değil de Sabri çolak var araştırma hastanesinde onu tavsiye edebilirim. Devlette de filiz hanımı
tgb_mtl Gulay_58 ilk kez gitcem üniversitede hastanesine duruma göre doktoru degişip üniversiteye devam etcem ama bilmiyorum işte doğum konusunda nasıl
Gulay_58 tgb_mtl Doğum için orayı tavsiye etmem. Araştırma hastanesi olduğu için bir sürü asistan gelir Doğum esnasında muayene eder. Doğum konusunda devlet hastanesi çok iyi doğumu bile odanda yapıyosun ve kimseyi almıyorlar içeriye
tgb_mtl Gulay_58 yakın çevremdekiler devlette yaptı onlarda diyo devlette kim neyle ilgileniyo gelenin gidenin haddi yok çok arada kaldım ya