ikincikezanne- AydanB Benim ilk doğum sezeryandı o yüzden 😊 Erkenden gelmezse agustosun sonunda kavuşcaz kızimla insallah 😊
HafsaRumeysa AydanB 33de girmistim 35dede girdim dun 37de yine girdim.hafTya cuma sezeryan gunum verildi
AydanB HafsaRumeysa ya ben normal dogumdan korkuyorum bana istersen agustosun 7si veya 8 ine randevu verebilirim sezaryana dedi cok kararsiz kaldim
tugbaayaz AydanB 35 te hem çatı muayenesi Yapacam hem nst ye bağlanacan dedi doktorum şuan 34+1 im bende
LeylaEce Ececem tam net bilmiyorum kuzum ama benden önceki giren bayana 40 tl dediler yine ben girince haber ederim sana
Berfin_kycn AydanB ya aslında öyle olması gerekiyor erken zamanlar sancı yok bişey yoktu özeldi ya para almak için öyle yaptı
ecrinefsaerva AydanB bende şu an 34+1 günlük hamileyim ve ilk defa buğün girdim nst ye. Haftaya tekrar kontrolüm var
AydanB ecrinefsaerva ya benim doktorum beni almiyo bide cok erkenciymisim gibi davraniyo 🤔 bana 37 dedi ya daha cok var 😔
HafsaRumeysa AydanB imkaniniz varsa normal yapmaya calisin keske bende yapabilsem benm ikinci dogum olacak insAllah