Melisatugba Merhabalar arkadaşlar ben boş gebelikten dolayı düşük yaptım 20 mayısta ondan sonra 1 hafta kanamam oldu hic olmadı sonra eşimle cinsel ilişki basladı ve suan 5 haftalık hamileyim suan kese var kalp atısı yok dua edermisiniz normalmi
Miniminikuss Melisatugba normal kuzum 6+4 te kalp atısını duyduk. Icını ferah tut allahım hayırlı haberler almanı nasıp eder insallah 🙏❤️
Umutluuu Melisatugba 5 haftalık daha çok erken canım. Bende 5 de keseyi, 6+2 de bebeği ve kalp atışını gördüm. Hiç stres yapma inşallah sende göreceksin 🤲🏻
1Anne_ Melisatugba normal cnm ben doktorumun ultrason cihazı eski ve kalp atışını net bir şekilde 9. Haftada dinledim 6. Haftâda alttan muayne ile göründü 🤷♀️
Bus_ak18 Melisatugba kalp atışı için çok erken zaten canım kendini sıkıntıya sokma. Bol bol meryem suresi oku kesinlikle faydasını görürsün. Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
Melisatugba Umutluuu kuzum benim allah razı olsun 2 ci cocugum olucak rabbim kısmet eder se dua edin önceki bos gebelikti korkuyorum rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın
Umutluuu Melisatugba canım kolay değil tabi. Benim 8. Hamileliğim ve yaşayan bebeğim yok. Tamamen vazgeçmişken Rabbim mucizemizi gönderdi çok şükür. Şimdi emanetini Rabbim’e verdim stres yapmamaya çalışıyorum. Allah herkesin evladını bağışlasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Esraa16 Melisatugba 5+4 te gittim doktara sadece kese gördük doktor da 7 haftaya kadar anca görülebilir demişti biz daha bebiş bile göremedik
Melisatugba Esraa16 inşallah sende bende görürüm balım ya bundan önceki düşük oldu kese var kalp atısı yoktu
tugbaayaz Melisatugba ben 6+1 de gittiğimde kese vardı kalp atışı Yoktu 7+2 de duymuştuk kalp atışını
Melisatugba tugbaayaz inş bende duyarım bi kızım var bu ikinci olcak rabbim izin verir se bitane düşüğüm oldu kese var kalp atısı yoktu korkuyorum
Esraa16 Melisatugba gönlünü ferah tut benden bundan önceki 19 haftalıkken kaybettim sadece gönlünü ferah tut
Muhabbat Melisatugba halya çok küçük biraz bekleseymişsin cnm 6 ya da 7 haftalarda gitseydin duyabilirdin
Deletedmom262 Melisatugba ben 5te vajinal ultrasonla keseyi, 7.haftada bebegi gormustum. Biraz bekleyin