Bayanpanik Arkadaşlar erkek bebeğim olacağını öğrendim. Artık yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyorum. Sizler erkek bebekleriniz için oyuncak, örgüler, magnetler, vs. Neler yapıyorsunuz ya da yaptiriyorsunuz
cansel30 Bayanpanik canım bende 27 haftalık hamileyim 11. Haftada öğrendim erkek olduğunu 😊 daha Magnet yaptırmadım beşik bebek arabası poşet falan da almadım ama araştırıyorum 😊 bol bol dayanamayıp kıyafet alıyorum.. örgü dersen annemle kayınvalidem dört beş tane yelek ördü iri mi olur küçük mü bilemediğimiz için çok çok örmedik sonra üzerine göre öreriz dedik.. bir tane isimli 10 lu hastane çıkışı yaptırdım 5 takımda 0-3 ay 5 Li takım aldım pijama takımları zıbın çorap bi sürü de tulum aldım 🙈
ecembugra53 Bayanpanik canım bende erkek bebek bekliyorum kapı süsü yastık isimli tulumlar yaptırdım panosu var yapılıyor bende battaniye örüyorum oglusuma😊 magnet için cok erken daha 😊 yPtırcam onu sonra ama 😊 diğer süs eşyalarını yapıyorum ben canım 😊
firuzeelmi Bayanpanik benimde erkek bebeğim olucak ama bizde 7 aydan sonra alış verişyapılır🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Bayanpanik cansel30 Bn de 15 haftaligim su an yeni öğrendik cinsiyeti😊 Bn de su amigurumi oyuncaklardan yapayım diyorum kapı su su falan el emeği birşeyler olsun istiyorum. Bnm de annem bir sürü örgü yelek ceket zaten yapmıştı. Beşik falan henüz almam zaten 😊
Bayanpanik firuzeelmi yok ben de alışveriş yapmaktan ziyade el emeği birşeyler başlayayım diyorum hem zamn değerlendirmek için oyuzden belki burda yapılanlar fikir olur😊
Yarim_Kilo_Kiyma Biz 22 haftalığız , daha hiç birşey almadık . Kısmet olursa bundan sonra alıcaz artık. Çok erken alışverişi doğru bulmuyorum şahsen, cinsiyette değişebiliyor çünkü
Bayanpanik Yarim_Kilo_Kiyma valla doktor yüzde yüz dedi ama bakalim🤭alışveriş için erken zaten de ben böyle hem zamn geçireceğim uğraş olacak el emeği birşeyler yapayım dedim
Serifeisitmir Bayanpanik 17 haftaligiz daha hiç bir şey almadım biraz daha beklemek istiyorum kıyafetlerini nereden alacağımıza falan karar verdik ama
Neslihankk Serifeisitmir Bende aynı valla 18 haftaya giricem hala hic bisey almadım oğlumun bi dünya bebeklik kıyafetleri kalmıştı zaten onları çıkarttım yikiycam çok çabuk büyüdükleri icin 0-3ay çok almiycam bi dahaki ay çıkar herseyi alır bitiririm alışverişi 🤭🥰
Gunsss 27+1 deyiz araba puset zıbın banyotakımı ateş ölçer ve kamerasını aldık. Odasına bu hafta karar vereceğiz inşallah
SnFk Bayanpanik henüz pek bi hazırlık yapmadım 20 haftalığım. Annem ve kaynanam oğluşum için bişeyler örüyorlar. Bende bir papuç 2 zıbın takım aldım. 7. Ayın başında yapacağım diğer alışverişlerimi. Şimdilik sadece bakıp fikir ediniyorum.
annee27 Ben mint yesili kadife pofuduk ipten battaniye ordum 2 tanede annem ordu 30 tane fln örgu isi yaptk 5 6 tanede patik yaptilar penye muslin pelus battaniyelir alindi hazir pike aldim ayri pike takimi yaptiriyorum. Puset ortusu nevresim takimlari emzirme onlugu emzirme yastigini diktirdim hazir aldim anne bebek cantamizi aldik 2 tane aldm 1 pembe aldim bide gri siyah aldm herseyi bebise gore yaptgm icin pembeye hasret kalmistm 😂 bebek arabamiz anne yani besigimiz alindi kendim amigurumi oyuncak ordum 5 tane fln galiba keceden 2 tane kapi susu yaptik. Biberon emzik herseyini aldim kuvet setini aldik sampuanlar sabunlar alindi bebegime kucuk gri bi valiz aldim gezmelere gideriz diye 😂 aslinda pek biseyimiz kalmadi bitti zaten 35 oluyoruz yarn hastane cikisi aldim 5-6 takim cevremde herkes bol kiyafet alin ddiler hakikatende yetismiyor yani burada az alin diyolar ama cevremde gordugume gore aldim ben baya kiyafeti oldu kirlendikce kalkip yikayip ayni seyi giydireck halimiz yok mecbur fazla olacak kiyafeti magnet fln almadim bebisim dogunca siparis vericem tarihinjde yazdrmak istedgm icin ya kiz bebisler kadar erkek bebisler icinde cok gzl seyler var mesela babynest sallanan ana kucagi nevresim takimlari battaniyeleri pikesi fln hep suslu puslu yaptrdm valla erkek bebis diyede duz sey istemedim 😂 bu arada 28 haftamda cogu seyim bitmisti aklinizda olsun kizlar 30 dynce tuhaf bi sekilde agirlasiyorsn hevesmi kalmiyor yoksa son haftalardan dolayimi bilmiyorm insan yapamiyor. 27 de kiyafetlerim utulenmis cantama konulmustu geri kalan kiyafetlerde hurclara dolabina yerlesmisti 😊
spaceship annee27 maşallah size 🧿 keyifle okudum yazınızı 😊 ben de her konuda planlıyımdır, her şeyim önceden hazır olsun isterim. İlerde muhtemelen yapacağım şeyleri okumuş gibi oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 👼🏻
HamzaMoms Bayanpanik bizde 4 aylıgız yavaş yavaş alıyorum, son haftalarda hem maddi hem manevi olarak sıkıntı cekerim diye erken başladım. Kıyafetlerini nerdeyse yarıladık , yavaş yavaş emzirme yastıgı önlüğü pikesi fln onları dikmeye başladım, bim e a101 e gelen ürünleri Takip edip ihtiyaclarımı karşılıyorum yarısını bitirdim diyelim 😂