Yasemin00 Blcns benimki 17 yi beklemiycek sanırım Canım sabaha karsı suyum geldi 5.30 geldi suan hastanedeyim nst de aceleci bir kız olcak kesin canım 😁
Tugce-asel Merve7534_ aynı durumu yaşıyoruz benim eşimde 20 temmuz dogumlu ben doktorumun kafasını sisirdim 1 ay önceden 🙈🙈 20 temmuz 20 temmuz diye sonunda dayanamayip tamam dedi ☺️ umarım sizinde bir sorununuz yoktur ve kabul eder 🙏🙏🙏
Merve7534_ Tugce-asel biz vazgeçtik canım neden dersen zaten olması gereken den bir hafta önceye verdi bayram giriyor diye şimdi birde 19 temmuz istersek 2 hafta önce oluyo bizde diyoruz anne karnında bir gün bir gündür gelişimi için yani vazgeçtik sağlıklı olsunda aynı gün olmasın ne yapalım
BabyHazel Benimde 23 temmuz sezeryan gunum 38+4 oluyoruz🥰fakat kizlar 21inde yatis yapmami istedi doktor prc testi yani covid testi yapilip 2 gun bekleyecekmisim hastenede bu biraz kafami karistirdi.
Tugce-asel Merve7534_ bizde olmasi gereken 26 temmuzdu son gün yani o yüzden cok bir sorun olmadi gelişimi herseyi normal oldugu icin
Tubasim Kalben3434 20 Temmuz benimde nasip olursa 😍 rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin.
Nnila94 Bende 23temmuzda sezeryan olucam😍 kötü düşünmeyin anneler bebeğinizide kendinizide strese sokuyosunuz sağ salim bişey olmadan herkes bebeğini kucağına alacak inşallah🙏🤗
Yasemin00 Blcns Evet canım dünde dedigim gibi doguma alındım suyum geldi.demiştin ya çok sükür minigimle kavustuk 😍darısı sizin basınıza 😘🤗
Damlapilatin Kalben3434 kızlar kaç haftalik sinz ve kaçıncı haftada sezeryen olcaksiniz. Benimde 2. Gebelik 38 olcam salı günü bir türlü gün alamıyorum deli olcam