Ferhanpar Bebek hareketlerini daha iki gun once net bir sekilde hissetmistim ancak iki gun oldu hic hareket etmedi ellerimde cok fazla sislik olmaya basladi gebelik zehirlenmesi yasiyor olabilir miyim bu konuda bilgisi olan var mi yardimci olur musunuz
67380ipek Ferhanpar bebek hareketi için çok normal ben 22 hafta dayım hala hissetmyrm ellerde şişme ödemden dir cnm yürüyüş yap su iç bol bol
Yaseminozel Ferhanpar kalp atışını dinlemek için hemen sağlık ocağındaki ebene gidebilirsin canım zaten o haftalarda bazen hissetmemen normal bişey yoktur ama yinede için rahatlasın bi. Bendede ellerimde şişlik oluyordu tuzlu yada turşu yemiyorum olmuyor birde bol bol su iç
Elif_gur12 Ferhanpar bu haftalarda hareketler düzensiz oluyor benim de öyle bir gün hissediyorum ertesi gün tık yok daha güçlenmedikleri için hepsini hissetmezsin dedi annem.
Deletedmom281 Ferhanpar 🧬Şişlik bacağınızın birinde var diğerinde yok mu ? Tansiyonunuzu ölçtünüz mü ? Ya tansiyondur, ya da tek bacağınızda şişlik, kızarıklık var ise dvt dir. Tansiyonunuz da normalse ödemdir.
Ferhanpar 67380ipek ay ne bileyim hani hic hissetmemis olsam da yine hissetmiyorum desem normal gelecekte iki gun once net hissedip sonra hissedememis olmak tedirgin etti
Ferhanpar Yaseminozel simdi uyandim saglik ocagina gitmek icin hazirlandim en mantiklisi o olacak sanirim dun tursu yemistim ama tek sag elimde olunca sislik garibime gitti belkide tursudandir ya
Elifinzeytini gözlerinde dudaklarında bir değişiklik varmı tansiyonunu ölçtür yüksek se gidersin hemen
Ferhanpar Deletedmom281 sadece sag elimde vardi o da 3 saate gecti sukur simdi saglik ocagina gittim kalp atışlarını duydum sukur ama tansiyonuma bakmadilar
Kubra_ksk Ferhanpar iki gündür hiç hissetmediysen git bence gebelik zehirlenmesi olsa tansiyonun çıkar kusma olur ama bebek oynamıyor diyosun belki başka bişey vardır ihmal etme
Happydef Ferhanpar canım bu haftalarda çok normal düzensiz olması çikolata ye yat bol su iç. Bide elimde şişme diyosun ne kadar bir şişme davul gibi mı oldu
Gzde_96 Ferhanpar bende 23 haftalığım 19. Haftadan beri hissediyorum hatta son zamanlar videoda bile yakalabiliyordum ama bu hafta 2 gün hiç Hareket etmemişti aklım çıktı resmen senin gibi ama önce sakin olmalısın vurmak istemedmi gerçekten vurmuyorlar 😇 yinede sağlık ocagına git için rahat etsin canım 🙏🏻
nil_sugra Ferhanpar şimdi sağlık ocağına git önce bebeğin kalp atışını dinle sonra tansiyonuna baktır ve idrar tahlili yaptır canım. Şayet gebelik zehirlenmesi yaşıyorsan bu idrardan ve tansiyon dan anlaşılır. Bir de bu haftalarda tetanoz aşısı olunur sen oldun mu?
Ferhanpar nil_sugra bugun saglik ocagina gittigimde yeni yaptilar tetenoz asimi da ama tahlil filan almadilar cocugun kalbi atiyor sorun yoktur dediler direk gonderdiler
Ferhanpar Happydef cikolata da yedim baklava da yedim ama hissedemedim ogunden sonra kalp atisi var ancak halen hissedemiyorum hareketlerini elim de parmaklarimi kapatmakta zorlanacagim kadar sismisti
Ferhanpar Gzde_96 aynen oyle sanirim kalp atışlarında bir normallik yoktu sukur ama hissetmekte sorun ysiyorum halen
Ferhanpar 67380ipek doktor normal diyo saglik ocagi artik hissediyo olmalisin 20 hafta az degil filan dedi biraz daha tedirgin etti acikcasi
67380ipek Ferhanpar valla ben 22 deyim hala aşımı yapmadılar 32 ye kadar yolu var normal dedi takma kafana boşver bebeğin iyiyse