nil_sugra Seah bende mima xari istiyorum. Hatta karar verdik ondan alacağız. Daha önce oğlumda concord neo kullandım çok memnundum. Bu seferde bunu kullanmak istiyorum. Bakalım yorumlar ne olacak
Seah nil_sugra mima xari çok ağır ve yer kaplıyor ileri yaş için uygun değil diye biliyorum oturak kısmı yetersiz kalıyor
nil_sugra Seah aslında ağırlığı hantallığı problem değil benim için ama oturak kısmının yetersiz kalması büyük problem. Birde ben Allah nasip ederse Eylül sonu doğum yapacağım. Haliyle kışın araba kullanmak zor olur. Baharda alalım diyoruz o yüzden sanırım mima zigi daha iyi olur gibi
Seah nil_sugra hemen hemen aynı zamanlara denk geliyoruz ben mima zigiyi aldım ama kullanmadım haliyle. Araca sığması tek elle kapanması ve hafifliği harika ama kullanan varsa tavsiye alabilirm diye sormak istedim
nil_sugra Seah bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Ben concord neo kullandım çok memnundum. Arabayı tek elimle çevirebiliyordum. Tekerlekleri, manevra kabiliyeti, sarsmaması çok çok iyiydi. Sürüşü çok rahat ve hafifi. Mima zigi nin manevrası nasıl?
Seah nil_sugra Dediğiniz markayı bilmiyorum ama mima Süper bi araba hafif ama sağlam zaten tekerler 360 derece dönüyor şişme değil kauçuk dolayısıyla zarar görmüyor ayrıca amortisör var sarsıntıyı absorbe ediyor. Üst segment bi araba markası siz de bilirsiniz bi çok özelliği piyasadakilerden daha iyi çünkü bu markalar diğer markalara ilham oluyor. Mesela bahsettiğiniz mima xari nin çakması huggy egg 6 in 1 ve yoyko hotmom gibi arabalar. Fiatları daha uygun insanlar haliyle bunları alıyor mima stokke gibi markalar ithal olduğu için pandemiden dolayı da yüksek fiyatlı olduğu için alan az ve haklarında çok az bilgi var. Ben açıkçası araştıra araştıra bu kadar öğrendim ama iyiki almışım gelince kendini belli etti. Biz çok uzun yol yapıyoruz araba bagajı çok lazım oluyor ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi deyip aldım. Bi de tek başıma tek elle açıp kapatabiliyorum kapanınca bavul gibi dik duruyor. Yere düşmüyor. Siparişin yanında kılıf ve yağmurluğu da gönderdiler bi inceleyin derim. Mima zaten kendini kanıtlamış bi araba xari modeli de çok güzel ama kullanışı kısıtlı illa ki sonrasında baston tipe geçmek gerek. İşte bu noktada zigi gayet iyi 15 aya kadar izi go büyüyen puseti arabaya takıp ondan sonra da puseti çıkarıp başlığı takarak normal şekilde 4 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz bu çok iyi bi avantaj evt pahali ama en azından sonradan başka araba alma masrafına sokmuyor.
nil_sugra Seah pahalılık aslında mesele değil. Çünkü dediğiniz gibi memnun kalmadıktan sonra ve başka araba arayışına girdikten sonra aslında verilen paraya değiyor bile. İlk oğlumda bende çok araştırma yaparak concord neo’yu tercih etmiştim. Concord neo’da piyasanın üzerinde bir marka sadece kılıfına bile geçen sene 2000 TL para istemişlerdi. Oğlumu 10 ay önce kaybettiğim için arabayı da verdim tutmak istemedim. O yüzden şimdi farklı bir marka olsun istiyorum. Ama işte büyük olup sonrasında bir de bastona geçiş yapmak var işin ucunda zaten dediğim gibi kışın pek kullanmayacağım için dediğiniz model gayet mantıklı geldi bana. Çok teşekkür ederim ❤️
saresk Seah merhabalar, ben mima zigi ve be safe ana kucağı mı yoksa mamas&papas ocarro mu alayım, bir türlü karar veremedim. Mima zigi’yi yenidoğandan itibaren kullanmakta zorluk çektiniz mi acaba? Teşekkür ederim 🤗
Seah saresk bebeğim daha doğmadı. Ana kucağıyla birlikte 15 aya kadar kullanılıyor sonrasında kendi başlığına geçip 4 yaşa kadar kullanılıyor hertürlü bagaja sığıyor kullanmadım ama denedim baya iyi ki almışım diyorum