Leylaatmaca Kızlar akşam 10 yatışım yapıldı 2cm açıklık vardı gece 3 de 4 cm olmuştu nst 100 e kadar çıkıyor ama bebek kanala inmiyor saat 6 da suni sancı verecekler dua edin kolay geçsin ❤ dua eder dua beklerim
Selcann94 Leylaatmaca Allah yardımcın olsun canım rabbim bi avazda kurtarsın çömelme hareketleri yap canım sguat hareketi yap bebeği aşşağıya iter 🤲🏻😊🥰
Babykitteniscomin Leylaatmaca bi avazda kurtul inşallah tatlım. Bende 39+5 oldum nişanım geldi sancılarımda var sanki gitmeli miyim bilemedim buraya da yazmadım herkes uyuyordur diye
Leylaatmaca Babykitteniscomin amin inşallah canım, benimde nişanım geldi sonra sancılarım başladı ama düzenli değildi kanama fazla olunca geldim hastaneye yatış verdiler
ayseeemiray Babykitteniscomin sancın varmı canım benim dokturum eğer suyun ve nisanın gelirse bana haber et gel demişti sende istersen bir git gönderirse eve geri gelirsin için rahatlamıs olur
aysegzr_aslan Leylaatmaca Allah yardımcın olsun bebegini kucagına alarak cıkmayı nasip etsin sag salim
Leylaatmaca Kızlar hepinize çok teşekkür ederim saat 14.02 de aldım kucağıma suni sancı çok zorladı ama hatırlamıyorum bile çektiğim sancıuı