Selcann94 Kızlar altıma vuran sancı var ama bacağıma vuruyo ayağa kalkınca yürüyemez gibi oluyorum sonra geçiyo 😖doğum belirtisimi 😣
Babykitteniscomin Selcann94 bende tecrübesizim ya nişan geldi biraz önce duş aldım hafif ağrılar oluyo bendede adet sancısı gibi ama düzenli mi değil mi anlayamadım seninki düzenli mi
Berfin_kycn Selcann94 doğum belirtisi değildir yalancı sancı o doğum belirtisi olsa geçmez daha da artar
Selcann94 Berfin_kycn suniyle doğum yaptığım için gerçek sancıyı bilemiyorum geldi diyorum ama daha gelmiyo 🤦🏻♀️
Berfin_kycn Selcann94 evet ayırt etmek zor oluyor ama mesela gerçek doğum sancısı geçmez tam tersi artar ama yalancı sancı geçer 🥰
Berfin_kycn Babykitteniscomin sancılarınız geçtiyse zaten doğum sancısı değildir unutma doğum sancısı geçmez git gider artar hatta
Berfin_kycn Babykitteniscomin malesef bende hep sancı geliyor inşallah geçmez doğururum diyorum😅ama geçiyor bak unutma yalancı sancı ne yapsan geçer ama gerçek sancı duş alırsın yer değişirsn ne yaparsan yap geçmez