Mucizemmbenim Arkadaslar hangı bölüme gitmelıyım dahılıye sevk edıyr dıyorlar hematolojıye ama yarına sıra bulamadım tıbbı genetıkten buldum acaba kan pıhtısına burda bakarlar mı?
AABT Mucizemmbenim canım bende baktırıcam ama 10 gun sonra dahılıyeye aldım tıbbı genetık bakıyor dıye bısey duymadım ama belkı yönlendirme yapar
Mammimammi Mucizemmbenim kadın dogumcunuz mu istedi. Pıhtılaşma için trombositlere bakılır. Hemogram bakılması yeterli. Eğer kadın dogumcunuz istediyse başka bir sorununuz yoksa sağlık Ocağı da yapar. Yada hiç uğraşmaz herhangi özel bir klinikte max 50 TL verip de baktırabilirsiniz. Tabi bunu kadın dogumcunuz istediyse
elifhd Mucizemmbenim bende kan pıhtılaşma ve genetik testleri tıbbı genetikte yaptırmıştım dahiliye oraya yönlendirmişti direk gitmedim ama direk gidincede yaparlar bence
ozgei Mammimammi yanlış bilgi vermeyin lütfen, pıhtılaşma için hemogram bakılmıyor sadece, dünya kadar test var yapılması gereken
Anneolmayahasret Mammimammi yanlis yonlendirmeyin 🌿 kan pihtilasmasi sadece hemogramda bakilmiyo.. hele bide dusugu varsa trombofili paneli kan testi var onu yapilmasi gerekiyo onuda kadin dogum yapmiyo
Cngul Mucizemmbenim tıbbi genetik bakıyor ben direk o bölüme gittim bakıldı ama 2 veya 3 kayıp olursa bakiyorlar benim 1 kaybım var kuzenimdede vardı onu soyleyince baktilar
BegumIscanTunc Mucizemmbenim tıbbı genetikte bakıyor ben 1 ay önce gittim durumumu anlatım ve bana tüm testleri verdirdi eşimde aynı şekilde 3 ay sonra sonuçlar çıkıca dediler
BegumIscanTunc Mucizemmbenim 3 tüp kan verdim canım ben doktoruma söylemiştim kan pıhtılaşmasına herşeye bakılmasını istiyorum diye oda tüm testleri istedi