Mau dilayusuf12 seni çok iyi anlıyorum bende bu ay öyleydim zor tuttum kendimi. Ama şunu söyleyim çok erken varsa bile çıkmaz 5 gün daha sabret İnş çift çizgiyi görücek sin
dilayusuf12 sevimlieyuboglu61 sadece goguslerde sızlama oluyor bide adet olacakmışım gibi ağrı belki psikolojiktir artık çok istediğim icin
Rukiyealtntsss dilayusuf12 canım bende aynı şeyi yaşıyorum sanırım adete 8 gün kaldı göğüslerde hassasiyet doğunduğum zaman acıyor çok nadir kasık ağrısı oluyor bende bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah vardır 🤗
sevimlieyuboglu61 dilayusuf12 psikolojiktir adete 12 gün kala spermle yumurta birleşmise bile henüz tutunmamıştır bile
Sirinimm Rukiyealtntsss canım benimde göğüslerim dokununca acıyor birazda büyüdü açıkcası ama psikolojikdir diye korkuyorum 🤷♀️ birde sol kasığıma sanki iğne batırıyor gibi oluyor arada bir
ecembugra53 dilayusuf12 amin canım cok saol Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻