iremkara Kızlar 32 haftalık gebeyim doğum yaklaştıkça korku sariyo ritim bozuklugum var benim 6 yıldır şimdide hadi narkozdan kalkamazssam korkusu sardı şimdiye kadar bişey yoktu 😏
Merve7534_ iremkara bende korkuyorum hicbir rahatsızlığım olmamasına rağmen o gün gelince nasıl yenecez merak ediyorum
Beebisimm iremkara bilmediğiniz şey için korkutmayın kendinizi, herkes nasıl doğuruyorsa bizde öyle doğuracağız, bebeğinize odaklanın 🌸
Hkose_972 iremkara o zamanlar bende öyleydim ama şuan 37+3üm hiç bişey hissetmiyorum aklıma bile gelmiyor biliyo musunuz😀😀
Beebisimm iremkara Bence tamamen elde, doğum ile ilgili olumsuz postlar, hikayeler okumayın, herkes nasıl doğuruyor ise ben de doğururum deyip ve dünyanın en mükemmel şeyi olduğunu düşünüp, motive edebilirsiniz kendinizi 🌸
Ummugulsum123 Benim ikinci gebeligim evet zor ama abartacak kadar degil mucize bence bizim yerimizde olmak Anne olmak isteyen o kadar kadin varki Rabbim Tum isteyen herkese nasip etsin tavsiyem sana o ilk an butun aciya bedel canim onu gordugunde herseyi unutuyorsun sanki onceden bos mus hersey onunla tamamlaniyorsun bende korkuyordum ama bak simdi ikinciye hamileyim Allahim kucagima almayi nasip etsin herkezi tabi cok dua et Rabbim yardimcimiz olsun 😘Biraz uzun oldu ama hakkini helal et