Herkese merhaba👋🏻
Sizlere almış olduğum anne yanı beşiğini anlatmaya geldim. Marka G&G Baby ölçüler 60*120. Aşağıya benim aldığım modeli ekledim zaten iskelet aynı uyku setinde model değişikliği oluyor. Bu markayı kendi sitesinin yanı sıra trendyol, gittigidiyor hepsiburada gibi sitelerden de temin edebilirsiniz. Ben gittigidiyordan sipariş ettim şuanda fiyatı 1.090 tl.
Bu modelde beni en çok cezbeden üç özelliğin bir arada bulunmasıydı. Anne yanı, tekerlekli ve sallanabilir. Çok kısa sürede elime ulaştı ve her parçası özenle paketlenmişti. Beşiğin ahşabı aşırı kaliteli ve kurulumunda hiç zorlanmadık. Sipariş oluşturduğumda firma yetkilileri benimle iletişime geçti kargoya verecekleri günü söylediler ardından whatsapp üzerinden kurulum videosu ve uyku setinin özelliklerinin yazdığı kısa bir text yolladılar.. Bu arada yataktan ümidim yoktu ama gayet kaliteli bir yatak geldi (düz sünger gibi birşey bekledim o yüzden ekstra bir yatak alacaktım ama gelen yatak bizi tatmin etti).
Ben firmanın ilgisinden, ürünlerinin kalitesinden çok memnun kaldım güvenle satın alabilirsiniz. Sizede fikir olsun istedim 😊 eklediğim link üzeriden ürünün tüm özelliklerine ulaşabilirsiniz. Sevgiler
https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/gg-baby-bianco-sweet-dreams-anne-yani-besik-pembe-luks-poplin-uyku-setiyle_pdp_484639961