Aycanoyan Kızlar bir kızım var adı DEFNE diğer kızımada hamileyim ama isim bulamıyoruz. Eşim leyla istiyor ama ben defneye uysun istiyorum varmı fikirleriniz☺️
Gijok Aycanoyan benimde 19 aylik bi kizim var adi defne suandada 20 haftalik kiz bebege hamileym ona uygun deren duru doğa tarzi cok isim var ama ısınamadim pek simdide eşim turna koyucam ikincinin adini diye geziniyo kırmiycam cunku inat edecek bi ismim yok 🤣🤣
elcinsadem Ah Leyla ne güzel ne hoş bir isimdir . Eşim isteseydi hemen tamam derdim . Ama uyumlu derseniz Derin , Deren , Deva olabilir .
ikincikezanne- Aycanoyan Benimde 25 aylık kızımın adı Defne Naz 😊 Suan ikinci kızıma hamileyim Nehir koyucaz nasipse 😊 Leyla degilde baska isim olabilir bence. Ece.Duru.Derin.Deren.Eliz gibi 🤗
Defneada Aycanoyan benim de büyük kızım defne. Yeni doğacak olanın ADA olacak inşallah. Defneye DEREN de yakışıyor ama benim kardeşimin kızınakoyduk Defneye uysun diye. Bir daha doğuracağımı hiç düşünmemiştim :)
Merveeetoprak Aycanoyan Leyla çok naif, güzel bir isim,uyum olması şart değil ki iki ayrı birey kardeşler, kardeş uyumunu ben mantıklı bulmuyorum. Önemli olan içinize sinmesi🥰