Zombicikk dilanabrinc ilk ultrason görüntüsünü uzatıp anneanne oluyorsun demiştim anneme ☺️ şaşırdı ağladı sevindi falan. Diğer yakın akrabalara da aynı şeyi yaptık. İlk başta anlamayıp sonra sevinçlerini görmek güzeldi. 🤭🤭
sanem68 tgce_brs benimki de aynı hiç bir çocuğumda sevinmedi hayırlı olsun bile demedi doğduktan sonra da kıymete bindi çocuklarım bana layık görmüyor şimdi seninkide öyle olur sende hatırlatırsın zamanı gelince
bal_bebek8 dilanabrinc Kaynanam sabah kahvaltıda yumurta haşlamıştı😂bende Bi kaç gün önce haşladım ama yiyemedim hala mutfağa girince yumurta kokuyor bulaşıkları da Domestos ile yıkadım anne demiştim 😂oda bana güzel haberlerin mi var de bakim demişti. Bende anne test yaptım pozitif çıktı dedim. 1 gün sonra görümcemle hastaneye gittik 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Kendi anne tarafıma da ilk erkek kardeşime söyledim. Reis deriz bizim evin tek erkek çocuğu kardeşim. Reis dayı oluyorsun dedim şaşırdı falan hemen cinsiyeti ne demişti bana 😂ben ona dedim oda annemlere söylemiş benim haber patladı gitti 🤣🤣🤣😂öyle güzel bir histi benim için
bal_bebek8 tgce_brs Evet kötü bir anı olmuş belki de o anki psikolojisiyle söylemiştir kaynanız olsun. Bebek doğunca eminim senden daha çok sever 😊oğlunun çocuğu sonuçta. Bebekler melek gibi oluyor yabancı birinin çocuğu bile olsa ayy ne kadar tatlı oluyor sevmek. Sevdikçe oda anlar torun sevgisini kalbi yumuşar. Canını sıkma da öyle bir tavrı konuşması olduysa bizlerde bazen büyüklerimize yanlış yapabiliyoruz. Allah gönlümüzü yormasın 💓🙏
Kurtuluss 9 yaşında küçük erkek kardeşim var inşallah dayı olurum diye dualar ediyordu hep. Annemi arayıp kardeşimi istedim telefonu hoparlöre vermesini söyledim ve dayı oluyosun demiştim ağlamıştı minnağım bizimkiler de şok olmuştu 😍😄 kayınvalidemlere de görümcem söylemişti eşime süpriz yapmıştım 😍 onun fotosunu atmıştık öyle söylemişti 🤭🥰
Maviapril Kayinpedere buyuk hevesle mujdemi isterim kiz bebegim olacak dediydik esimle. Kayinpeder dogrudurust tebrik edemedi. Yaninda ikinci esi vardi. Kadinin hic cocugu olmamis. Kadin triplere giriyor. Kayinpeder gece kadin annesine gidince 11 gibi aradi tebrik etti. Midem bulandi onlardan bir daha asla soylemem dogunca gorur diger esim kardesine soylemis Biz tahmin etmistik zaten karim soylediydi demis tel acikti bende duydum. Acikcasi midem bulandi bu tavirlarindan bir daha asla soylemem dogunca gorurler.
Deletedmom54 Maviapril bence abartmayın o kadar , sizin çocuğunuz olmasa siz de üzülebilirsiniz adam yalnızca eşine çok çocuk seviyor istiyor gibi görünmek istememiş , bile bile üzsün mu karisini ona da yazik :(
fitmommy Annemle babama “Biri size fotoğrafını gönderdi, kendisi gelemedi, daha sonra gelecekmiş. “ dedim. Ultrason fotoğrafını gösterdim. Şok oldular. Ben tek çocuğum ve ilk torun olacak onlar için de Allah’ın izniyle ☺️
Maviapril Deletedmom54 karisi dugunume bile gelmedi. Cocugumu tebrik bile etmedi. Fazla abarttigimi dusunmuyorum. 😊
Bahartesi dilanabrinc Biz de herkes kendi tarafına söyledi. Tüp bebek benim. Pozitif sonuç aldık annemi arıyorum arıyorum red ediyor. Negatiftir sonuç ağlıyorumdur diye hissetmiş başlamış ağlamaya ha bire red ediyordu. 😂 Açınca görüntülü baktım ağlıyor😂 Sonra sevindi pozitifi duyunca. Anneme hemen söyledik ama Kayınvalide tarafına 4 aylıkken söyledik. Annem ve kayınvalide arasında yaştan resmen kuşak farkı var. Riskleri falan idrak edemeyecek sorun bende gibi algılayacaktı. Bebecik tüm riskleri atlatınca ona da eşim söyledi.
Silay35 dilanabrinc ablamla eşimin ablasına çiçek sepetinden fincan yolladık. Üstünde kendi isimleri fincanın altında tabağığında da teyze/hala oluyorsun yazıyordu. Ablam aradı alınca şok tabi çok ağladı. Eşimin ablası da arayıp tebrik etti. Sonra annelere telefondan söyledik.