Nur_nur06 Oturağa otıracakken popomun üstüne düştüm elimle destekledim ama napsam bilemedim 🤷🏻♀️ 29 haftalığız
Deletedmom281 Nur_nur06 ✅Hemen doktorunla iletişime geç bende düşmüştüm 1 gün gözetim altında tuttular ilaç tedavisi uygulandı. Bu tarz düşmelerde ilk 24 saat çok kritik genelde bir problem olacaksa bu 24 saat içinde oluyormuş. Umarım bir şey olmamıştır🌺
Rabiatrr Nur_nur06 aynen çikolata ye bi parça uzan sakin bi şekilde bak evvelsi gün merdiven de Popomun üzerine düştüm uzandım şükür hareketleri iyiydi sakin kal bişey olmaz Allah’ın izniyle
Ecenaz345 Nur_nur06 Bnde banyoda dustum cok sert dusmustm 27 hftalk flndm suan 33 cok skr bsey olmdi ck sukur
Deletedmom281 Nur_nur06 ✅İmkanın varsa hemen hastaneye git hemen usg bakarlar zaten. Hiç bekleme canım
Nur_nur06 Deletedmom281 benim doktorumun muayenehanesi var canım normal devlet e mi gitmeliyim hemen doktoruma yazdım ama cevap vermedi henüz
Deletedmom281 Nur_nur06 🍃Doktorun hemen geri dönüş yapan biri değilse kadın doğum hastanesinin aciline git. Büyük ihtimal yatış verecekler 24 saat gözetim altında tutacaklar. Usg de falan sık sık kontrol olacak yanında pijama, yiyecek falan hazırlıklı git .
Nur_nur06 Ecenaz345 iyiki birşey olmamış kuzum bende agrı sızı yok kanama falan da olmadı ama hareket de hissedemedim pek henüz eşimi bekliyorum gelince gidicem