Minikjelibonum Kızlar çok moralim bozuk en son betam 538 çıkmıştı üç gün sonra başka bi yerde verdim 2325 çıktı üç gün sonra 2325 in çıktığı yerde tektar verdim 8.011 çıktı doktora attım hızlı artış var skntılı gibi dedi salı günü gel dedi ama çok korkuyorum
Sanslikedi17 Minikjelibonum saçmalamasın çok iyi sıkıntı olacak tek şeyde güzel bir sıkıntı olur ikiz olur bebeklerin bu kadar ki öyle bir artışında yok sen doktorunu değiştir
Anneolmayahasret Minikjelibonum degerde artista gayet normal neden sikıntili dedi anlamadim baska dr ye gorunun
Minikjelibonum Sanslikedi17 ben daha önce beş aylık bebeğimi kaybettm rahim ağzı yetmezliğinden bir sene sonrada dış gebelik geçirdim. Çok korkuyorum ondan aşırı artk büyük konuşmakta istemitoeum ama kötü bişey varsa daha gücümüz yok eşimle yıkıldık bugün ağlama modundayız😞
Ozbek42 2 katından yüksekse ikix olma ihtimali oluyor ama kesin değil tabiki benimki 4 kat artıyordu ama tekil gebelik
Minikjelibonum Ozbek42 inşallah sağlıklıdır sağlıklıysada tektir. Çünkü bende rahim Ağzı yetmezliği var bir taneyi taşıyamadım kaybettim. İki tane olursa gene kaybederim😞😞😞
Sanslikedi17 Minikjelibonum ay sakın ağlama hatta mutlu olun bence ya benimkileri bulursam atayım bak 5.haftamda 56.bin çıktı düşün doktor gözlerini açtı
Minikjelibonum Sanslikedi17 biz çok sorunlar yaşadık hamileliklerle ilgilili artık umutsuzluk ağır basıyor 😞😞😞
Eda2780 Cnm inlsh sağ salim kucağına al üzülme artış çok die belki tekdir sağlık dir bebeğin üzülme dua et rabbim sığın
Gizemlimmio Minikjelibonum Endişe etmeyin benim de 4 katına çıkıyordu değerim iki günde bir. Ve çoğul gebelik de değil bir tane miniğim. 8000lerde kese gördüm sadece sonra da beta hcg takibini bıraktık. 2 hafta sonra bebişi gördük 😍Güzel şeyler düşünün güzel olsun.Mol gebeliklerde çok çok yüksek oluyor beta sizinki normal bir artış gibi duruyor Allah’ın izniyle bişeycikler olmaz 😇
Sanslikedi17 Minikjelibonum iki düşüğüm var benimde bebeğimin kalbi durdu hiçde kendimi üzemicem şuan çok şükür 5 ilaç kullanıyorum biri iğne ve hamileliğimin sonuna kadar kullanmam gerekiyor ama biz anneyiz tatlım öyle salmak bırakmak yok. Doktorun her dediğine inanmayacaksın ve araştıracaksın o kadar. Ben bu bebeğimide kaybedecektim 3 doktora çıktım şuan hala tutunma aşamasında pazartesi kanamam vardı mesela. Ama bırakmak yok hertürlü sorununda yanında olurum özeldrn yazabilirsin. Stres olmaman gerekiyor.
Minikjelibonum Gizemlimmio Sanslikedi17 Anneolmayahasret kızlar ben dayanamadım gittim ilk üç kanımı verdiğim yerde tekrar verdim şimdi aldım sonucu 5368 çıktı sabahki yer 8.000 arada baya fark var
Sanslikedi17 Minikjelibonum yanlış çıkmış demek ki sorun etme bu kadar ikili test detaylıda nasıl olacaksın biraz rahat ol
Gizemlimmio Minikjelibonum Kanınızı aynı yere verin zaten değişik yerlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor. Endişeniz azaldıysa ne mutlu 😊