Esrelf Prensesss ya valla birinin yakını değilsen, torpilin yoksa nereye gidersen git insanlık dışı davranıyorlar. Ayşenur hanım doçent biliyor musun, ve bana da soğuk gelmişti. Ama kadının bilgisi var ben onu gördüm.
Prensesss Esrelf aynen öyle halbuki buharaya her ay hatta 20 günde bir gittim peş peşe hamilelk yasadm doğmlarm orda oldu sekerci osmandan seker yaptrdk iki dr mada adamlar bir boş oda vermedi 😒 üniyi araştrcam son çare buhara olur artk
Esrelf [silindi] canım fatma hanım çok soğuk bir doktor ya. Ben ona gittim ne zaman gelmen getektiğini bile söylemiyordu. Konuşma özürlü gibiydi. Sen bilirsin ama yinede.
Merve33 Esrelf bence tam tersi kadının duruşu soğuk ama çok bilgili herşeyi söylüyor ben ne zaman gelecegi mi sormadan söyledi Hümeyra sadece güler yüzlü başka birşeyi yok
Esrelf Prensesss arkadaşlarım hep hümeyrada doğum yaptı. Sezeryan yeri o kadar temiz ve güzel dikilmiş ki hayran kaldım valla. Benimse bir garip😕
Prensesss Esrelf sende ona git canım ben normal yaptm ama sezeryanda da yamuk falan kesen iyi dikemeyen oluyo galiba hümeyraya giden cok kişiyi duydm memnunlardı
Aysebkr Esrelf bn normal yolla hamile kaldım 3 -4 defa kontrole ona gittim. Tüp bebek hastası oldukça fazla doktor iyi ama inanılmaz yoğun. Sabah gidip öğlen sonuna kadar hastanede işimi bitiremiyordum. Bnde 20. Haftadan itibaren Buhara’ya gidiyorum. En azından hemen işimi hallediyorum. 38. Haftadayım bakalım hayırlısı
Esrelf Aysebkr valla araştırmanın mantığını çözemedim. Direk uzmana muayene olamıyormuşuz. Birde oraya görüneyim dedim pişman oldum bugün.
Aysebkr [silindi] Üniversitede Bünyamin beye gitttim bir o çok yoğun. Daha sonra Buhara’da Muhammed beye gidiyorum.
Aysebkr Esrelf maalesef öyle. Oradaki doktorlar hiç Bilgi de vermiyor. Özel muayene hem pahalı hemde doktorlar çok yoğun. Tavsiyem durumunuz varsa buhara ya gitmen yönünde. Bn yoğun olmayan günlerde nenehatunda da muayene oldum. Yunus Emre bey var ilgileniyor sorulara cvp veriyor.
Prensesss [silindi] evet gaviscon mide için olanı bile bana 6 şişe yazmştı esimde almş zavallı 5 tanesini kullanamdm bile anlaşmalı olduğu ilaçları yazar kendisi 🙂 Fatma hanımı bende duydum hakkımzda hayrlısı olsn
[silindi] Prensesss bana eşim açıp sordu o da şaşırmış 5tane ilaç olunca bide eczacı demiş fitil riskli bi ilaç o yüzden sordu allahtan yengem doktor ona sorabildim tahlil sonuçlarımı gönderdim sadece bir tanesini al iç dedi önceki kontrolümde de D vitaminim var dediğim halde iki tane yazmış yine almadım sağlık ocağından veriyorlar niye boşuna alayım ☺ Evet anlaşmalı kesin saçma ama ya bilmeden içsem birşey olsa bu kadar basit mi ya çok sinirlenmiştim 😡
Prensesss [silindi] demet hanm ben tam doğuma girerken ne yatıyo sunları bir alttan zorlayın da normal doğrsnlar dedi ebeye kadn resmen elini öylece soktu bekleyen 3 bayana ben sok 😰 ondan öncede aynısını bana yapmştı gerci düzelmştr belki ama demet hanma güvenmiyorm ilaç konsnda da aynıdır yeterlki prim alsn 😃