kkrcdg Kızlar 7. Ayımdayım henüz hiç çatlak yok Mustelanın kremini kullanıyordum bitti fakat çok pahalı daha uygun şeyler kullanıp işe yarayan oldu mu
EsraUlurak kkrcdg bebe yağı kullan canım Bn 20. Haftan sonra hergün sürdüm 35. Haftadayım çatlağım yok çok şükür ve kilo almamaya dikkat et birde kaşima Benim tavsiyem 🙋🏻
Ceren35 kkrcdg bende bebe yagi kullaniyorum doktorum en iyisini yapiyorsun dedi hic birakmadim devam iki gunde bir kullaniyorum henuz 21 deyim
Deletedmom404 kkrcdg bende 14. Haftadan beri dalin bebek yağı kullanıyorum kuzum kaşıntı filan oluyo sürüyorum aklıma geldikçe ve şimdi 32+3 olduk şükür bişey yok sonrada olmaz umarım 😊
Cigdem91 EsraUlurak benim karın bölgem kaşınmaya başladı çatlıyor muyum acaba 😥 hangi marka bebe yağı kullanıyorsunuz ??
EsraUlurak Cigdem91 kuruduğu için kaşiniyor bebe yağı leke bırakmadığı için iyi marka farketmez normalde saf zeytin yağı bile olur ama biraz çamaşirda leke birakıyor terçih sizin 😉
SmerKa Bende 30 a kadar bebek yağı kullandım taa ki Birgün acayip bir kaşınma ile aynaya bakıncaya kadar karnımın alt tarafı çatlamış hemen lierac krem aldım bir kaç gündür kullanıyorum umarım artmaz 🙄