Cigdemveminik Kızlar selam bebeğimn 10-15 gğne kadar kendiliğinden gelmesni bekleyelm dedi doktorum yoksa propes verilecek sizce bu dönemde ne yapmam gerek plates topu aldm doktorum üzerine otur kalk yap dedi başka napabilirm doğumun kendiliğinden başlaması için
Anneolmayahasret Cigdemveminik korunmasiz iliski canim sperm rahmi yumusatir. Hurma ye sicak dus al simdilik aklima bunlar geldi… sen bana zamaninda cok ama cok destek oldun belki hatirlamazsin beni ama ben seni unutmadim💜saglikli guzel dogumlar dilerim🤰🐥🐥
UrasEgeninannesi Cigdemveminik squat öneririm bana da doktorum 36 dan sonra squat önerdi. Pilates topu bende söyledim gelecek elime inşallah . Yine pilates topu için hareket örnekleri var youtube da Ece vahapoğlu na bakabilirsiniz 😊 Merdiven inip çıkmak. Ve cinsel ilişkinin de tetiklediği söyleniyor öneriliyor ☺️
Anneolmayahasret Cigdemveminik onceki kullanici adim meliccccc ti tup bebekle hamileydim ve kaybetmistim evladimi 💜o esnada cok destek oldunuz 🥰🥰
Cigdemveminik UrasEgeninannesi cinsel ilişki yasak malasef su sızıntısı oldğu için enfeksiyon kapma riskim var onu deneyemem🤗 videolara bakacağm ama saol
Anneolmayahasret Cigdemveminik yok canm degilim yeniden basliycaz tedaviye insallah saglikli bi gebelik nasip olur🥰💜
Cigdemveminik Anneolmayahasret inşallahhhhh rabbim gönlünüze göre versin emeklernizi boşa çıkarmasn 🙏🏻🙏🏻