Mrve7878 ayy kuzum gidebiliyorsan şehir hastanesine git çiçeğim ben 32 hafta olana kadar oraya gittim yakın gitmesi kolay olur diye ama her randevuda ayaklarım geri geri giderdi pis leş gibi ilgi alaka sıfır köpek gibi azarlamalar Suriyeli dolu gataya gidenler de oraya gelmişti en son iki katı bi yoğunluk koridorlarda ter kokusundan tuvalet kokusundan durulmuyor.32 haftadan sonra şehir hastanesine geçtim şehir hastanesi uzak eşim her zaman işinden izin alamaz benimde ehliyetim yok otobüsle dolmuşla beceremem diye zar zor etlikte 32 haftayı tamamladım.ne ultrason kağıdı veriyorlar ne cinsiyet kilo söylüyorlar 18 haftada cinsiyeti ne daha öğrenemedim diyorum doktora normal de söylemiyoruz ama görürsem söylerim dedi iki dk baktı göremedim dedi kaldırdı ertesi gün özele gittim kızım olacağını öğrendim.aletleri de çok eski karıncalı televizyon gibi.inşallah gelme imkanın vardır da şehir hastanesine gelirsin tertemiz kocaman hastane odaları da çoğunlukla bir kişilikmiş tuvaleti banyosu var odalarda .zübeyde de odalar 6 kişilik kuzum kadınlar koğuşu gibi.🥺