HafsaRumeysa Bsr-gns-27 bagcilar medilife hastanesi sema yilmaz hanima gidiyorum binnur babacan var orda asla memnun kalmadim sema hanimdan memnun kaldim haftaya cuma dogumum var insaAllah
Yildizsevgi Mervenur_kcbs 40+3 oldum canm seninle daha önce de bi postta karşılaşmıştık sanki🤗 ben sali gününe kadar bekleyip gelmezse suniyle doğumu baslatiyorum insallah😋 sen kac haftaliktin
Mervenur_kcbs Yildizsevgi ay darısı bana inşallah ay evet olabilir 27 haftalığım bende ay o gümleri görürüm inşallah doğuracağın zaman haber ver Eray hocadan takip edeyim seni 😂
betul1- Bsr-gns-27 doktordan çok memnunum hastaneyi bende sevmiyorum fazla kalabalık geliyor bana 🤦🏼♀️
Mugee09 Güneşli Erdem hastanesi , Mehriban hanım var ona gidiyorum bu ay devlete gittim ikili tarama için . Suanlik memnunum aslında iyi güler yüzlü bir doktor inşallah hayırlısı sağlıklısı ile alırız kucağımıza
Bsr-gns-27 Mugee09 bende ona gidiyorum evet güler yüzlü ama çok bilgilendirme yapmıyor sanki sen sorarsan söylüyor benim de o yüzden kafam karışıyor bu doktorla devam etsem mi etmesem mi diye
Mugee09 Bsr-gns-27 aslında bakarsan bende bir arayış içindyim genel olarak evet iyi bana yakın diye gidiyorum ama başka doktora mi gtsem düşüncesi olmuyor değil bilmiyorm nolur sonumuz . Şuan için onunla devam edeceğim bakalım ilerde ne olur