Pnrr06 Kızlar rahim boyu 31 mm olupta tekrar düzelen var mı benim rahîm boyum 31 mm cıktı erken doğum riski olduğunu söyledi doktorum çok endişe ettim
Momnurse Pnrr06 bende 29 um 18 19 mm ölçüldü geçen hafta ikiz gebeliğim var dinlenmek en güzel ilaç bolca dinlenmen gerekiyor canım
Kuzeymasal Pnrr06 benim 29 da 35mm, 32 de 33mm olmasına rağmen ciğer geliştici vurmadı. Bebek aşağıya yakın diye ve yazlığa gideceğim için adalat crona verdi. Magnezyum ile beraber. Neden size ciğer geliştirici yaptılar. Açılma ve sancınız mı var?
Pnrr06 Momnurse haklisin canım banada ciğer geliştirici vurdu progestoren verdi bakalım inşallah hayırlısı olsun
Pnrr06 Kuzeymasal Canım bende yolculuk yapacağım ve bebeğim çok fazla kanala inmiş o yüzden önlem amaclı vurdu bide ilaç verdi açılmam yok sancım da yok sadece bebek çok aşağıda
Kuzeymasal Pnrr06 benimde öyle canım bebek çok aşağıda. Bende yolculuk yaptım:) ancak kısa mesafe tabi. Çünkü o iğneden sonra iki hafta sonra bebek alınmalı falan diyorlarda ondan sandım canım. Sen nereye gidiyorsun yolculuk
Pnrr06 Kuzeymasal Canım benim ki uçakla yolculuk ankaraya gidicem inşallah bi arkadaşımın 28 haftalikken 3 tane yapılmış ciğer geliştirici 39 haftaya kadar beklemiş
Pnrr06 Ankakusu35 Canım bana doktorum hiç onlardan bahsetmedi sadece bebeğin baya kanala inmiş dedi rahim.boyunu ölçtü 31 mm cıktı hemen ciğer geliştirici iğne vurdu başka da bir şey demedi tekrar gidicem kontrole