Mrvsll Merhaba anneler bebişiniz için hangi şampuanı bebek yagını kullanıyorsunuz önerebileceğiniz ??
Kayraesra Mrvsll hipp marka kullandım ilk oğlumda kısmet olursa 2. Bebegimede hipp marka kullanacağım 🤗
Eylul9235 Mrvsll mustela doğal içeriğe sahip. Fiyatı yüksek derseniz instagramda mühendisin oğlu bu içerikleri paylaşıyor. Aman sakın dalin falan kullanmayın. Bebek yapı bebek deterjanı herşeyi içeriğine kadar paylaşıyor bence oraya bi bakın.
SerpilG Mrvsll ilk kızımda de bioderma şampuan önermişti hala onu kullanıyorum 17 aylık. Yeni doğacak olanada onu kullanıcam bitince mustela almayı düşünüyorum. Bebeyağı da mustela alıcam
Kapalikutu Mrvsll mustela içerik incelemesi iyidi diye onu aldım henüz kullanmadım ama çevremde herkes memnun
Neclanur Tucem mustelayi kaça aldınız kızlar set halinde mi tek tek mi ne kadar a geldi trndyolda 250 set halinde normal fiyatları bilmediğim için karsilastirmadim
Tucem Neclanur valla arkadaşım ayarlamisti net bişi söylesem yalan olur. Ama doktorumuz özellikle ilk sene iyi bişi kullanmamı önermişti.
Rabiakk Mrvsll mustela almayı düşünüyordum arkadaşıma da doktora tavsiye edince ben de aldım bakalım deneyip görücez