AlyPyrz Böyle durum yaşayanlar var mı kızlar napıcam bilmiyorum korunuyorduk geri çekilme yöntemiyle güvenilir bir yöntem değilmiş anlamış oldum 🥺 hala inanamıyorum 😢
Sermec27 AlyPyrz vardır rabbimin bir bildiği sakın üzülme canım rabbim boyle uygun görmüş rabbim hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Sirinimm AlyPyrz araları 1.5 yaş falan oluyor sanırım hayırlısı be güzelim ne güzel büyürler beraber 😄
AlyPyrz Sermec27 Üzülmekte değilde yalnızım oğluma tek başıma bakıyorum nasıl yaparım tedirginliği var. 😔 Amin inşallah sağol canım ❤️
yba Biz demiştik korunma yöntemi değil diye desem ayıp olur mu?🤭 Hayırlısı olsun canım ikiz gibi büyürler biraz zorlanırsın ama üstesinden gelirsin 💪🏻 Sonra da iyi ki dersin🤩
Sermec27 AlyPyrz olsun canım rabbim inşallah kolaylığını verir rabbim inşallah bana da boyle cifter cifter nasip eder 🤲🥰
Elif1613 AlyPyrz hic endişelenme bende tek oğlum 7.5 kızım 3.5 yaşında birde ikiz bebeklere hamileyim😁 rabbim onun yolunu verir bende hep kndim büyüttüm cocuklarimi
AlyPyrz Sirinimm Dimi beraber büyürler ama nasıl 😑 yalnızım derken eşim var yardımcıda ama annem kaynanam ne bileyim öyle yardım edecek kimse yok üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum
Sirinimm AlyPyrz gelirsin canım bişey olmaz sen doğum yapana kadar ilk bebeğn yürür zaten onları dert etme ya güzel habrrin tadını çıkar anı yaşa🌼🌼
Deletedmom281 Mammimammi 🤸🏻♀️Hemen anlatıyorsun süreç nasıl gidiyor yorucu mu, Zorlayıcı mi yorucuysa en Zor kısmı ne 🌿
AlyPyrz Sermec27 Benimde aldı bir tane yüreğini ferah tut canım cennette bekleyenin var çok dua et Rabbim en doğru zamanda verir inşallah 🙏🏻 Stres yapma en önemlisi
Mammimammi Deletedmom281 ☺️ Gebeliği öğreneli 3 gün oldu daha. Hamile psikolojisine giremedim henüz. Belirti yok halsizlik kusma yaşamıyorum. O yüzden şuan zorlandığım bir durum yok 😊 zorlanmaya vaktim yok biraz 3 yaşında bir oğlum daha var çünkü 😁
Dmlyldz AlyPyrz arkadaşım da aynı sizin gibi olmuştu ☺️ Daha iyi olur arkadaş kardeş bir arada gibi büyürler zor olur ama olur yani ikiz annelerimiz de var burada. Çok tatlılar bence 🥰
A_S_K AlyPyrz Geri çekilme korunma yöntemi değildir korunuyorduk demeyin zaten, Allaha emanetmişsiniz diyelim. Sunada gelirsek şimdiki aklım olsa beneğim doğar doğmaz kardeş yapardım. Harika bir durum bu sevinmelisiniz ♥️