Tugbaal valla kuzum 15 gün derece yattım doğru düzgün ayağa kalkmadım, Allahtan korona sebebiyle eşim evdeydi rahattım. Eşim işe başlayınca ben de yavaş yavaş ayaklanmaya başladım (doktorum zorlanmadığın sürece evde gezinebilirsin demişti). Benim tansiyon problemim yok Allaha şükür ama sürekli ölçüyorum çıkma ihtimaline karşı. Eğer tansiyon sıkıntısı olursa ayaga kalkmayı yasaklayacağını söylemişti. Umarım hiçbirimiz böyle problemlerle karşılaşmayız 🙏 temizlik kesinlikle yasak, önceden vileda yapıyordum artık o da yasak. Sadece yemek yapmak için kalkıyorum, bir saatte yapacağım yemekleri gün içerisine bölüyorum, akşama kadar anca oluyor 😊 tuvaletimi ayırdım, benim kullandığım tuvaleti benden başkası kullanmıyor ve kullandıktan sonra hemen çamaşır suyu döküyorum bir süre sonra su döküyorum. (sürekli yapıyorum günde 4 5 defa) iç çamaşırımı sürekli değiştiriyorum ve günde 2 kere tuvalete kalkmışsam hemen belden aşağıyı yıkıyorum günde 4 defa toplamda yıkamış oluyorum ve özel bölgemi kesinlikle kuru tutmaya çalışıyorum. Günde 3 litreden fazla su içmeye çalışıyorum. İlk serklaj olduğumda hareketlerim daha fazlaydı ama ben kendime fazla güvendim zorladım kendimi yapmamak lazım artık çoğu şeyi yapmıyorum😊 arabayla 15 dakikadan fazla yolculuk kesinlikle yasakladı doktorum. Zaten sadece kendi aracımıza binebiliyorum ve hasta olmamaya çalışıyorum ben öksürünce veya hapşırınca bebeğim hemen baskı yapıyor dikişlerime canım acıyor. Sürekli c vitamini almaya çalışıyorum meyveme ve yediğime çok dikkat ediyorum. Sürekli aynı şeyleri yememeye çalışıyorum ne kadar farklı şeyler yersek hamilelikte bedenimiz o kadar güçlü oluyor🎈 kabız kesinlikle olmak yasak her sabah kahbaltıdan önce 3 4 tane gün kurusu kayısı yiyorum, kefir içiyorum ve bir büyük bardak su içiyorum. 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum ve Allaha şükür kabızlık şikayeti yaşamıyorum. Böyle şeyler kuzum 😊 bizim yanımızda hiç kimsemiz yok ne annemler ne kayınvalidemler. Eşimle ikimiziz Allah razı olsun ondan kimsenin ihtiyacını hissettirmiyor beraber atlatmaya çalışıyoruz sürecimizi🙏 ama imkanın varsa yanında sürekli kalacak biri olmasa da arada bir gelip yardımcı olacak birileri olursa çooook rahat edersin😊