Elifecrinmurat 33 hafta dayım doğuma 46 gün kaldı. Heycan sardı bnide. Bursada yaşıyorum. Doguma zam geldi. Gittiğim Doktorum hakkında 1 tanıdığımdan tecrübesiz olduqunu soyledi. Değiştirmelimiyim sizce
Arinna Elifecrinmurat Baştan sona kadar girmiyor canım. Açılmana bakıyor ebe. Ebe kontrolünde oluyorsun ilk. Açılman ilerleyince doktoru çağırıyor ebe
Busradonmezus Elifecrinmurat gece doğum yaptığında ebeler daha çok uğraşıyor hatta dogurtuyor diyebilirim.
1188616 Elifecrinmurat tanıdığın nerden biliyor tecrübesiz olduğunu doğurmuş mu? eğer öyle bişey varsa tabiki de değiştir çiçeğim kesip biçiliyon bi can dünyaya getiriyorsun neler çıkıyor haberlere yok yanlış ilaçtan şöyle oldu yok doktor hatası böyle oldu ihmal etme ☺️
cptrhb Elifecrinmurat Bence doktor girmiş ebe girmiş farketmiyor. Ben ingilterede yaşıyorum hiçbir doktor doğuma girmiyor. Doğumu ebeler yapıyor ve gayet tecrübeliler çünkü işleri bu doğurtmak yani. Bence hiç endişelenme. Etrafa çok kulakta asmıyorum çünkü herkes başka bişey söylüyor herkes eleştiryor. Seni boşu boşuna tedirgin ediyorlar.
Elifecrinmurat 1188616 doktor gençmiş. 33 yaşında. Birde anlatılan 6 haftalık birinde kan tahlılı de gebe cıkıyor. Ultsan bakıolar. Cocuk yok demiş. Dıs gebelik bunu almamız lazım. Kadında Baska doktora falan gitmiş iste hamıle sin dıs gebelik değil demiş
cptrhb Elifecrinmurat Zaten ebeyle doktorlar sürekli bağlantıda oluyor. Doktorun işi gebelik takibi yapmak ebenin işi doğumu gerçekleştirmek. Bakma sen Türkiyede doktorların doğumhaneye girdiğine asıl işi ebeler yapıyor orda.