Babyveannesi Kızlar temassız ateşölçer alıcam trendyolda baya indirim var ama hangisi iyi bilmiyorum alıp kullanıp memnun kaldığınız varmı araştırmaktan çok sıkıldım lütfen yardımcı olun….
cptrhb Babyveannesi Ben braun almayı çok istiyodum ama coronadan sonra aşırı pahalı olduğu için weebaby aldım çok memnunum. Doğru ölçüm yapıyor zaten yorumlara bakarak almıştım.
civcivimmm Babyveannesi canım bugün jokerde indirimdeydi bende daha önce jokerin imdiriminden aldığım temazsız değil ama kulaktan ateş ölçer braun 6020 modeli geldi kendimde denedim falan harika bence tavsiye ederim ben 330 liraya aldım Genelde 420 430 civari oluyo fiyatı bi bak istersen
Duygu_pb Ben braun kulaktan ölçenlerden aldım temassızlarda bebek kıpırdıyor doğru noktaya tutmazsan yanlış çıkıyor diyorlar. Kuzenim de memnun kalmamıştı yoksa ben de temassız alacaktım şikayetvari.comdan şikayetlere bakabilirsin tüm model ve markalar için
Yaman Ben trendyoldan https://imgyukle.com/i/SEfrIb bunu siparis verdim yorumlari guzel herkes beğenmiş şansıma artik nasil çıkar bilmiyorum tabi🙂
Babyveannesi Yaman evet buda aklımda hatta hepsi buradadan 180tl ye sipariş vermiştim geldi geri gönderdim trendyolda daha uygun diye
Ozlmce Yaman bende bunu aldim 4 aylik bebegim için henuz kullanma geregimiz olmadi insallah da olmaz ama guzel bi urun ust uste olcumlerde tutarsızlık yapmadi sizde memnun kalirsiniz umarim🤗
Duygu_pb Babyveannesi Türkiye’de yaşamadığım için oradaki fiyatları pek bilmiyorum ama cimri.com dan ya da benzeri siteler vardır marka modeli aratıp online mağaza fiyatlarını Kıyaslayabilirsiniz