BrglErkrkmz İkiz bebek bekleyen arkadaşlar ultrasyonuma bakarmısınız sizde de böylemiydi İki keseyi de görüyor musunuz h çok mu erken seviniyorum ![🤲🏻🤗
pamuk32 BrglErkrkmz Google ya IMG yükle yaz ordan resmi yükle . Kopyala alttaki adresi buraya yapıştır.. yanında copy yazıyor zaten
-gulbuhur95 BrglErkrkmz var gibi canım inşallah devamı gelir. Bende de aynısı doktor emin olamadı bende 5+5 ama kesin ikiz olup olmadığı 10 gün sonra belli olacak bende atayım fotoğrafını sizde bakın isterseniz 😊🌼https://imgyukle.com/i/SRT5Oy
-Minnaklarin-annesi- Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim sanırım seninkiler de çift yumurta canım 🥰
BrglErkrkmz -Minnaklarin-annesi- ay inşallah öyledir şuan ikiz olup olmadığına da emin değilim doktorum henüz bişey demedi daha çok erken ikiz gibi gözüküyor dedi başka bir doktora gönderdim ultrasyon resmini 10 gün sonra tekrar bakılması lazım dedi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍 bende size yolladım ikiz anneleri 😍
BrglErkrkmz pamuk32 doktorum henüz bişey demedi 4 haftalığı geçiyoruz ama ben başka bir doktora ultrasyon resmimi yolladım doktor dedi ikiz gibi gözüküyor çok yeni evresinde 10 gün sonra tekrar bakılması lazım dedi bende size attım 😍🤲🏻
BrglErkrkmz -gulbuhur95 evet bende görüyorum inşallah hayallerimiz gerçekti olur hayırlısıyla inşallah bende iki hafta sonra gidicem inşallah hayırlı haberler alırız Allah’ımın bir mucizesi 🤲🏻😍
-gulbuhur95 BrglErkrkmz ben ilk gördüm şaşırdım doktor kanamada olabilir dedi emin değilim dedi 10 gün sonra belli olacak. İnşallah Rabbim. Hayırlısını versin çok güzel bir duygu 🙈😊
BrglErkrkmz ikizkelebeklerim06 inşallah çok teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🤲🏻