Tucenur Kızlar su gibi akıntım var 1 dk arayla camasırm ıslanıyor vede ara ara kasıklarıma belime agrı giriyor sizce akıntımıdır su mu geliyodur 😏😏ilk gebeliğim emin olamıyorum doktoruma yazdım henüz dönüş yapmadı
Yaprakserkann Tucenur cnm ılk gebelığımde 37+5’te aynı şekılde oldu ama sızıntı geldığını hıssettım hastanee gttım suyummuş doğuma alındım hıssetmen lazım sızıntıyı
Yaseminozel Tucenur hemen bi dr başvur canım benimde ikinci oğlumda öyle olmuştu 33 haftalık doğum yaptım
Tucenur Yaprakserkann hissediyorum baya bi ıslanıyo ama Su gelse durmaz dedikleri için cok teleas etmedim ama aynı zamanda yanlarıma agrılar giriyor 😔 doktoru aradım dogumdayms bekliyorm
Yaprakserkann Tucenur kuzum ozaman mutlaka gıtmelısın doktora su gelıyordu ama sızıntı sızıntı bende turnosol kağıtları var enazından doktorun onunla kontrol eder sumu deılmı dıe mutlaka gıt rıske atma haberlerını beklıyorum 🙏🏻
Tucenur Edauysun baktı herhangi bir sorun yok hersey norml yalancı sancılar baslamıs dedi kanala bile inmemiş daha