Haziranin 29da dogum yaptim ozel hocaya gttim hamileligim riksli oldgu icin doguma kadar ilgi alaka 10 numara dogumum planli sezeryan oldu belden uyusmayla dogum yaptim ben ilk kizmida sezeryan dogumla zekaitairde dogum yapdim o hastaneyi begenmezken o hastaneyi aradim konfor rahatlik ws kizmin dogumu sirasinda hc bisi hisetmedim fazla agrim sizim olmadi oglumu bu dogumda ise ameliyat hemsiresinin alayci inanmayan tavri midem bulaniyo dyorum dogum sirasinda bulanmamasi lazim abartma gibi kelimeler dogumum sirasinda doktorlar arasinda konusulanlarmi dersiniz dikisi yaparken ipi koparislarina kdar hisetmemmi dersiniz dogum sirasinda agrim oldgu icin can haliyle ses cikariyorum cokmu hasas nazik hasta gbj alayci favr para da veriyo oldmuz halde cektigim rezllik bi bu olsa dgum yaptim ayaklanmam lzm hemsirenin bi hzla ayaklarimi tparlanmadn yere koymasi canimi yakmasi seker yuklemesi yapmadim dye oglumunda kan sekeri duusk dye oglumu hosaf ettiler sutum olmadigi icin mama bile wermediler sen emzirmiyon yeternce ws ben emzirmiyom gbi muammele yapti o sira sarilik oldu kaldiramiyoruz uyuyo surekli o sira kan sekeri dusuyo dye mama vermediler sut az emmiyo uykudan vs topuk kani icin gturduler ve bilgileri yaz dye bana kagidi verildi ve geri alinmadi o telasla unutldu ve topk kani gecersiz bilgiler yanlis verilyo herkez bi hava orda benimle birlikde yorumLARAA ALDANIP GDEN ARKADASLAR COK VE HEPSI YAKA SILKEREK NERDEN DUSTUK BURAYA DYENLERMI DERSINIZ YANIMDAKI HASTAYIDA MAF ETILER CANINDAN OLUCAKDI KIZ COK KOLAY 1 IKINMAYLA NORMAL DOGUM YAPIYO dikis vs geldi yuru tvalete gt soyle boyle ertesi gn dikislerden dolayi iceerde kanama oluyo ve anesteziye aliniyo bebegi annesini beklerken yanindaki refakatci rezilik bebeyle o hastaneye asla ama asla gtmeyin oz3l dye gittim PISMAAAAN OLDUM ASLAA GTMEYIN OZEL DOKTOR BILE 1 KERE VIZITE GELIYO SONRA ORDA KI HEMSIRELERIN MERHAMETINE KALIYOSNUZ SEHIR HASTANESINE GDIN BURAYA ADIM ATMAYIN REZILIK DIZ BOYU SADCE BNM GBI YORUMLARA KANIP GDEN HASTALAR VAR UYARMAK OSTEDIM CANINIZI EVLADNIZI TEHLIKEYE ATMAYIN