AlevDemirel Selamlarrrrr tetanoz aşısı kaçıncı ayda oldunuz,sağlık ocağı Arıyor diye biliyorum ama henüz hamileliğin başlangıcı hariç arayıp soran olmadı.
yagmurclk AlevDemirel ben bugün vuruldum canım 21+2 yım 1 ay sonra ikinci tozu vurulcam. 19unci haftada aramışlardi beni aile hekimim 20ci haftadan sonra vuralım dedi bugün gittim vuruldum.
1Anne_ AlevDemirel beni kimse aramadı dediği tarihte ben gittim 18. Haftamda 1. Tetanoz 23. Haftamda 2. Tetanozu vuruldum kimse de aramadı dediği tarihte gittim
HilalG AlevDemirel 20 haftada birini oldum 25 haftama giricem Bugün de ikinci doz oldum ilki için aradılar ikinciyi zaten orada söylüyor 😊
byza12 AlevDemirel valla beni aramadı kimse bugün sağlık ocağına kendim gittim oldum 20+5 im bir ay sonra 2.dozu vurulcam
1188616 AlevDemirel 19.hadtadayım beni de ne arayan var ne soran ararlar belki 20. Haftayı bekliyorlarsa
Babyy1S AlevDemirel 20haftanda sen git size aşı kartı vermesi gerekliydi vermediyse bile sen git ara söyle yaparlar
Bus_ak18 AlevDemirel buradan kızların yönlendirmesiyle sağlık ocağıma erkenden gidip kayıt yaptrdım. 21 de ilk doz 25de bugun 2. Dozu oldum canım sende istersen bi git danış num. Kayıt yaptır arayp çağırıyolar