Zuhal1 Canselcg ben şuan 6.aydayım canım 6.ayda biraz sanki duraksıyor büyümesi ama ilk zamanlar işte herkes şaşırıyordu ikizimi felan diyorlardı doktora dedik ikizmi yo bazı kadınların iç karnı kücük olduğundan kaynaklanıyor dedi.
Umudum2006 Benim ikinci aydan itibaren bi anda fırladı vücudun genetik yapısıyla alakalı diye düşünüyorum birde büyüklerin tabiri var tabii iç karın büyükse çok çıkmazmış 😊
Edizinannesii Ecenklv benim 13 haftalıkken dar bisey giysem belli oluyordu iç karnım darmış sanırım şuan 18+5im Allah seni inanırsın 6 aylıktan farkı yok 😂
gamzelim2234 @Ecenklv zayıf olduğum için hemen çıktı şuan 11.haftamdayım gören 4-5 aylık sanıyor keşke hemen çıkmasaydı diyorum bazen 😒 🙈
Zeyyno_ gamzelim2234 canım erken çıksa da bişey diolar geç çıksada bişey diolar ben 17.haftadayım dha dün bi akrabamız gördü sen hiç kilo almamışsın felan diye syledndi şaşırdı yani kişiden kişiye değişiklik gösterir demiolar hiç 😒😒
gamzelim2234 @EdanurZ Gazdır iner belki diyorum ama ıııı hiç inmiyor 😄 sen çatlak kremi kullanmaya başladın mı canım
EdanurZ gamzelim2234 henüz başlamadım canım başlasam mı onu da bilemiyorum 😂🙈 bazıları hiç işe yaramıyor genetik diyor