Gizemlimmio Ttugbatrn Ben 10 haftalık hamileyim, öğretmenim ve tayinciyim 2 aya 😂 Bu şartlar altında olmasaydı kesin alırdım az önce A101′deydim inanılmaz sevimliler ve kaliteli duruyorlardı. Minik kuzunuzu sağlıkla bıcı bıcı yaptırın içinde inşallah 🌸
Ttugbatrn Gizemlimmio evet çok haklısınız inşallah sizde bir dahakine alırsınız 🤗 gördük mü beğendik mi alıyoruz 10. Haftadan beri 😊
drn5410 Kızlar bende a101den aldım küveti, fileyi de hepsiburadadan ‘Sevi bebe desenli havlu banyo filesi’ aldım 20 TL civarında idi yada köpüklü fileler var 45 50 tl civarında ikiside uyar diye düşünüyorum benim aldığım tam geldi henüz kullanmadık ama kullanışlı duruyor şimdilik Küvete oldu en azından 😅 Linkini bırakıyorum: https://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-desenli-havlu-banyo-filesi-p-HBV000005FHNC?magaza=myra
musti28 Hazalperi teşekkürler canım valla elimden kayıyor balık gibi filede daha rahat dediler dünden beri bulamadım
Ttugbatrn musti28 bir de öyle deneyip deneyimleyin bakalım ebebekte civilde oluyor aslında ama internetten de bakabilirsiniz inşallah uyar tabi
Enguzelhediym musti28 biz file almıştık civilden . Bugün de bu küvet setini aldık. İkisi de uydu birbirine takip denedik. Sevi bebe markası
EdanurZ Ttugbatrn ben hem küvet seti hemde tırnak makası aldım canım anchor aile seti bebek için de var içinde
Dtanne Ben de küvet reflü Yatağı ve silikon mama önlüğünden söyledim Fisher price çanta alan var mı nasıl,küçük diye düşünüp sipariş vermedim.