selen_turgut01 Bulantim çok fazla özellikle sabahları ve birsey yediğim zaman çok bulantim oluyor bulantı hapı kullanan ve mennun kalan var mı etkisini görüyor musunuz ?
Ozdmrkbraa selen_turgut01 benim 12.haftada başladı bulantılarım doktorum prilam verdi onunla çok rahatladım
ozlmnhl selen_turgut01 günde 3kez kusmuyorsan eğer hap kullanma canım onunda zararı var sonuçta doktoruna danış
Sukut66 Eger bulantin gunde 3 den fazlaysa mutalaka hap kullan canm dr una soyle yazar zaten cok kusmak iyi deilmis dogal olarakta tuzlu ayran yatistirir deneyebilirsin
selen_turgut01 Sukut66 sağol canım çok teşekkür ederim sabah ilk kalktıgımda istifra ediyorum ve birsey yediğim an bırakıyorum bulantim başlıyo birsey yiyecek durumda değilim ama tuzlu ayranı deneyeceğim 🙏
Tgbab Ozdmrkbraa prilama 7. Haftamda başladım 14 e kadar kustum günde 3 tane içmeme rağmen bulantı geçmeyecekse geçmiyor , şanslıymıssınız 🥰🙏
Aylinyldz Haftadayım prilam kullanıyorum bulantim ara ara oluyor ama hiç kusmuyorum allahtan ilacı kullanirken mideyı boş bırakınca genelde bulantı oluyor bende
selen_turgut01 Aylinyldz ben birşey yedikten sonra da oluyor sabahları istifra ediyorum bulantim sürekli var ama bulantı olduğu için hiçbirşey de yiyemiyorum ☹
Ozdmrkbraa selen_turgut01 inşallah canım ama ben bir fiil kullanmadım mesela bugün hiç bulantım yok hiç içmedim
selen_turgut01 gokhansevval ilk işim yarın doktora gidip yazdırmak bulantı hapı bulantı olup kusamamakta ayrı stres bi sabahları kusuyorum sonra hep bulantiyla geçiyor ve hiçbirşey yiyemiyorum kokular bile beni mahvediyor